Ενοχλήσεις ο Βασιλειάδης, ατομικό ο Μαργαρίτης

Ο Κώστας Βασιλειάδης έκανε θεραπεία την Παρασκευή εξαιτίας ενοχλήσεων στο πέλμα ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης για το διάστρεμμα πρώτου βαθμού. "Μέσα" ο Κώστας Κακαρούδης

Ενοχλήσεις ο Βασιλειάδης, ατομικό ο Μαργαρίτης

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ την Παρασκευή, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να μην έχει... λευκό απουσιολόγιο. Συγκεκριμένα ο Κώστας Βασιλειάδης λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα έκανε θεραπεία ενώ ο Βαγγέλης Μαργαρίτης εξαιτίας του διαστρέμματος πρώτου βαθμού που υπέστη στο ματς με την Αβτοντορ, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Φυσικά δεν προπονήθηκε ούτε ο Νίκολα Μάρκοβιτς ο οποίος έχει μυϊκό σπασμό στην οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης. Σχετικά με τον Κώστα Κακαρούδη που δεν έπαιξε κόντρα στην Αβτοντορ γιατί είχε γαστρεντερίτιδα, πήρε μέρος στο απογευματινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα