Έντονο φλερτ ΠΑΟΚ με Κασελάκη, προτάθηκε ο Χογκ

Κουβέντα με ανθρώπους του ΠΑΟΚ είχε ο ατζέντης Τάσος Δελημπαλταδάκης, αφού υπάρχει ενδιαφέρον για τον Κασελάκη και τον νεαρό Αρσενόπουλο. Προτάθηκε ο Χογκ, θέλει να παίζει ο Κώττας.

Έντονο φλερτ ΠΑΟΚ με Κασελάκη, προτάθηκε ο Χογκ
Κασελάκης Κηφισιά

Την ευκαιρία να μιλήσουν για διάφορους παίκτες που εκπροσωπεί είχαν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ με τον Τάσο Δελημπαλταδάκη.

Ο ένας εξ αυτών ήταν ο Λεωνίδας Κασελάκης, για τον οποίο είχαμε γράψει από τον Φεβρουάριο. Από τον γνωστό ατζέντη επιβεβαιώνεται πως ο "Δικέφαλος" θέλει τον Ελληνα πάουερ φόργουορντ και αναζητείται πλέον η "χρυσή τομή" στο οικονομικό.

Αναφορικά με τον Θωμά Κώττα, ο οποίος έχει τον ίδιο μάνατζερ, συζητήθηκε ο χρόνος συμμετοχής του και το ενδεχόμενο δανεισμού. Εκτός κι από το¨ν "Δικέφαλο" του εγγυηθούν σταθερό χρόνο. Ο νεαρός σέντερ έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και δεν αποκλείεται να συζητηθεί η πρόωρη επέκτασή του του για να διατηρηθούν τα δικαιώματά του, αν εν τέλει αποφασιστεί να παραχωρηθεί την επόμενη σεζόν. Ειδάλλως θα μείνει ελεύθερος.

Εν τω μεταξύ στον ΠΑΟΚ προτάθηκε ο Ντάστιν Χογκ, ο οποίος είχε μια πολύ καλή σεζόν με την Κηφισιά με 12.8 πόντους και 8.3 ριμπάουντ στην κανονική περίοδο. Είναι μάλιστα ένα όνομα που είχαμε αναφέρει από καιρό.

Τέλος, όπως τονίζεται από την πλευρά Δελημπαλτάκη, ο ΠΑΟΚ ασχολείται και με τον 16χρονο Νίκο Αρσενόπουλο (16, 1μ94), πλέι μέικερ της Εθνικής Παίδων.

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK