Εντυπωσιασμένος ο Κασελάκης με Μαρκόπουλο

Ο Λεωνίδας Κασελάκης ενημέρωσε τον Σούλη Μαρκόπουλο πως δεν θα παίξει στον ΠΑΟΚ, καθώς θα συνεχίσει στην Αστάνα, και τον εξέπληξε η στάση του Ελληνα κόουτς.

Εντυπωσιασμένος ο Κασελάκης με Μαρκόπουλο
Κασελάκης Κηφισιά

Με τον Σούλη Μαρκόπουλο είχε επικοινωνία ο Λεωνίδας Κασελάκης προκειμένου να τον ενημερώσει πως θα συνεχίσει στην καριέρα του στην Αστάνα. Όπως προκύπτει από την πλευρά του παίκτη, την Πέμπτη έπεσαν οι υπογραφές με τη νέα ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου για συμβόλαιο ενός έτους, πρόταση που ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε ν' ανταγωνιστεί με τα μισά χρήματα.

Πάντως ο Έλληνας φόργουορντ εντυπωσιάστηκε από τη στάση του προπονητή του "Δικεφάλου" στην πρόσφατη συνομιλία που είχαν. Ο Μαρκόπουλος πέραν του ότι ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Κασελάκη τού τόνισε πως τον πιστεύει πολύ, πως δεν τον "φοβάται" και πως παίζοντας στην Αστάνα θα υπάρχει η δυνατότητα να τον δουν αρκετές ομάδες.

Ο Κασελάκης μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον Μαρκόπουλο, καθώς θεωρεί πως έδειξε μεγάλο προσωπικό ενδιαφέρον, παρά το γεγονός πως το θέμα δεν "έκλεισε" θετικά για τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα μεταξύ των δύο έγινε και μια επιδερμική κουβέντα για συνεργασία είτε στα πλέι οφ της νέας σεζόν, αν φυσικά υπάρχουν οι προϋποθέσεις, είτε για την επόμενη σεζόν.

Μοιραία πάντως ο "Δικέφαλος" θα κοιτάξει άλλες περιπτώσεις Ελλήνων για την ενίσχυση στη ρακέτα.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης συνεχίζει να είναι ψηλά στη λίστα, αλλά δεν έχει υπάρξει πρόοδος στο θέμα του, αφού υπάρχει οικονομική διαφορά. Ελεύθεροι υπάρχουν επίσης οι Γλυνιαδάκης και Σαρικόπουλος, για τον οποίο φημολογείται πως θα ανακοινωθεί από τον Προμηθέα Πατρών. Αν δεν "τρέξει" η περίπτωση Ελλήνων παικτών για τη ρακέτα, ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί και εκεί με ξένο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK