Επιστροφή Κάρτερ, στα... πιτς ο Λάνγκφορντ

Την Παρασκευή ο Μαρκ Κάρτερ συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας ενώ δεν προπονήθηκε ο Κέβιν Λάνγκφορντ λόγω στομαχικών διαταραχών

Επιστροφή Κάρτερ, στα... πιτς ο Λάνγκφορντ

Στην προπόνηση της Παρασκευής πήρε μέρος ο Μαρκ Κάρτερ ο οποίος την Τετάρτη και την Πέμπτη έμεινε εκτός καθώς είχε μία ελαφριά κάκωση στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού. Ο Αμερικανός ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε ενώ ο Τζέικ Οντουμ που χθες (23/4) συμμετείχε σε μεγάλο μέρος της χθεσινής προπόνησης, σήμερα (24/4) προπονήθηκε κανονικά αφήνοντας πίσω του τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε στην ωμοπλάτη. Στο σημερινό πρόγραμμα να σημειωθεί ότι έμεινε εκτός ο Κέβιν Λάνγκφορντ καθώς έχει στοματικές διαταραχές.

Στο μεταξύ, η πρόκριση του Ολυμπιακού στο final four της Euroleague αποτελεί εμπόδιο στο θέμα του Ντόνι ΜακΓκραθ καθώς έτσι θα "πάει" πιο πίσω η ολοκλήρωση του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο παίκτης μέχρι τις 14/6 πρέπει να έχει φύγει στις ΗΠΑ για το γάμο του και στην Λίγκα προσδιορίζουν πως με την πρόκριση των "ερυθρόλευκων" στο final four και εφόσον οι σειρές των πλέι οφ ολοκληρωθούν στα τελευταία τους παιχνίδια, τότε το ελληνικό πρωτάθλημα μάξιμουμ θα τελειώσει λίγο μετά τις 15 Ιούνη.

Ξανά εκτός ο Παπαδόπουλος, φιλικό οι παλαίμαχοι

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα ο Λάζαρος Παπαδόπουλος δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ (τελευταία φορά προπονήθηκε την Τρίτη).

Τέλος, το Σάββατο το πρωί θα γίνει μικρής διάρκειας φιλικό παιχνίδι των παλαιμάχων του ΠΑΟΚ με αντιπροσωπεία παλαιμάχων από την Κωνσταντινούπολη και το Πέρα Κλουμπ και θα αγωνιστούν οι Μπάνε Πρέλεβιτς και Νίκος Σταυρόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK