Έβρισε τον διαιτητή Πηλοΐδη ο Βασιλειάδης

Στο φύλλο αγώνα του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ γράφτηκε πως ο Βασιλειάδης είπε "αντε γαμ#$#" στον διαιτητή, Πηλοΐδη και κινδυνεύει με τιμωρία εν όψει του αγώνα στο ΟΑΚΑ

Έβρισε τον διαιτητή Πηλοΐδη ο Βασιλειάδης

Ο Κώστας Βασιλειάδης αποβλήθηκε στο ματς με την ΑΕΚ και κινδυνεύει πλέον με τιμωρία εν όψει του τρίτου αγώνα (υπάρχει ενδεχόμενο αν τιμωρηθεί, να μην αγωνιστεί απέναντι στην "Ενωση" στο ματς στο ΟΑΚΑ). Γιατί; Στο φύλλο αγώνα γράφτηκε πως αποβλήθηκε και πως είπε στον διαιτητή Πηλοΐδη. "Αντε γ$%# εσύ ρε".

Ο Βασιλειάδης πήγε να "ηρεμήσει" την κατάσταση όταν υπήρχε η ένταση με τον Μαυροκεφαλίδη αλλά αυτό δεν το "εκτίμησαν" οι διαιτητές, όπως προκύπτει στις τάξεις του ΠΑΟΚ ενώ να σημειωθεί πως στον "Δικέφαλο" εκφράζονται κάποια παράπονα για την διαιτησία. Επίσης στο φύλλο αγώνα γράφτηκαν υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν και πως πετάχτηκαν νερά προς τα μέλη της ΑΕΚ μετά το τέλος του ντέρμπι.

Να σημειωθεί πως από την "Ενωση" "βγαίνει" πως ο Βασιλειάδης (και κάποια άλλα μέλη από τον ΠΑΟΚ) μετά το τέλος του αγώνα πήγε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και έδωσε συγχαρητήρια για την νίκη.

Μηχανή του Χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Γιατί εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς οι Ευρωπαίοι πριν από 14.500 χρόνια;

Νέα επιστημονική μελέτη σε σκελετούς ηλικίας 35 χιλ. ετών, δείχνει ότι υπήρξε απότομη κλιματική αλλαγή, που ήταν υπεύθυνη για την εξαφάνιση 14.500 Ευρωπαίων και την επανακατοίκηση της ηπείρου πρώτα στον νότο (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ