Φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο Σαλούστρος

Ο Χρήστος Σαλούστρος ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται και να βρει νέα ομάδα.

Φεύγει από τον ΠΑΟΚ ο Σαλούστρος
Σαλούστρος ΠΑΟΚ

Η παρουσία του Χρήστου Σαλούστρου στον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται, όπως όλα δείχνουν. Η πλευρά του Έλληνα φόργουορντ ενημερώθηκε πως θα πρέπει να βρει νέα ομάδα διότι δεν χωράει πλέον στο "ασπρόμαυρο" ρόστερ.

Όπως λένε από τον "Δικέφαλο", ρόλος για τον Σαλούστρο πλέον δεν υπάρχει και καλό θα είναι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Γι' αυτό και δεν έπαιξε απέναντι στο Ρέθυμνο για το κύπελλο.

Θα ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ

Η εξέλιξη στην υπόθεση του Σαλούστρου προκάλεσε έκπληξη, αφού το προηγούμενο διάστημα από τον ΠΑΟΚ έλεγαν τα καλύτερα για τον παίκτη, ο οποίος το καλοκαίρι έκανε ατομικές προπονήσεις με τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Αλλιώς όμως ήρθαν τα πράγματα και πλέον αναζητείται ένας ευέλικτος γκαρντ για την περιφέρεια.

Του δόθηκε λίγος χρόνος

Ο Χρήστος Σαλούστρος είχε υποστεί κάκωση μηνίσκου στις αρχές Σεπτεμβρίου. Χρειάστηκε να μείνει για αρκετό καιρό εκτός και επανεμφανίστηκε στο τουρνουά της Μπρατισλάβας. Μάλιστα στο ματς με την Τσιμπόνα ήταν πολύ καλός πετυχαίνοντας οκτώ πόντους.

Γενικώς ωστόσο στα φιλικά δεν του δόθηκε πολύ χρόνος και ήταν λογικό να μην βρει τα πατήματά του μετά τον τραυματισμό. Ο ίδιος περίμενε να του δοθεί περισσότερος χρόνος, κάτι που δεν έγινε, με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να οδηγούνται στο διαζύγιο.

Ο δανεισμός και ο Αμερικανός γκαρντ

Στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως είναι καθαρά θέμα αγωνιστικό η αποχώρηση του Χρήστου Σαλούστρου και πως η ομάδα είναι σε επαφές με Αμερικανό γκαρντ. Αμεσα θα υπάρχουν αποτελέσματα στο θέμα της ενίσχυσης... Στον "Δικέφαλο" να σημειωθεί ότι αναφέρουν πως δεν έχουν πρόβλημα ο "Σαλού" να παίξει σε μια άλλη ομάδα ως δανεικός αφού έχει συμβόλαιο και την επόμενη σεζόν με τον ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK