Φεύγει για Ρόδο χωρίς τον "Σόφο"

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας ματς απέναντι στον Κολοσσό δεν συμπεριλαμβάνεται ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο. Στην αποστολή οι Δέδας και Μάρκοβιτς.

Δεν υπάρχει μεγάλη πρόοδος για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη αναφορικά με τις ενοχλήσεις που είχε το προηγούμενο διάστημα στο γόνατο. Την Τρίτη ο Ελληνας σέντερ έκανε ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας ματς της Τετάρτης. Για το παιχνίδι με τους Ροδίτες, όπως είναι γνωστό, δεν υπολογίζεται ο Κώστας Βασιλειάδης (αναμένονται τα αποτελέσματα της μαγνητικής) καθώς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο πέλμα.

Οπως αναμενόταν, στην αποστολή για τον αγώνα της Τέταρτης συμπεριλαμβάνονται οι Γιώργος Δέδας (την Δευτέρα διαπιστώθηκε πως έχει τενοντίτιδα στον επιγονατιδικό σύνδεσμο στο δεξί γόνατο) και Νίκολα Μάρκοβιτς (την Δευτέρα διαπιστώθηκε πως έχει έντονο μυϊκό σπασμό στη μέση). Ο Σέρβος, πάντως, δεν προπονήθηκε την Τρίτη και αναχωρεί με την αποστολή, με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί ενώ στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Δέδας.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα