Φιλικά στην Τουρκία τον Οκτώβριο ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει τελικά στο τουρνουά της Σμύρνης το πρώτο τριήμερο του Οκτώβρη και όχι στα τέλη Σεπτέμβρη, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Φιλικά στην Τουρκία τον Οκτώβριο ο ΠΑΟΚ

Αλλαγή ημερομηνιών στο τουρνουά της Σμύρνης που θα συμμετέχει ο ΠΑΟΚ. Αρχικά, είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου, όμως τελικά αποφασίστηκε να διεξαχθεί στις 1, 2 και 3 Οκτωβρίου.

Επιπλέον, στον ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένοι να περιμένουν διάφορες περιπτώσεις Αμερικανών (κυρίως για την θέση "1") είτε λόγω κασέ, είτε επειδή κάποιοι παίκτες έχουν στο μυαλό τους να πάρουν ένα συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ συμμετέχοντας σε training camp.

Το επόμενο διάστημα ίσως κάποιοι συμβιβαστούν με την προοπτική της συμφωνίας με ευρωπαικές ομάδες και έτσι τα πράγματα να είναι πιο απλά για τον ΠΑΟΚ.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ