Γαλατσόπουλος: "Όλοι μαζί τα καταφέραμε"

Το "ευχαριστώ" του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου προς την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ και η "τοποθέτηση" του Τέλη Ζουρνατσίδης. Τι είπε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ και ο τιμ μάνατζερ.

Γαλατσόπουλος: "Όλοι μαζί τα καταφέραμε"
ΠΑΟΚ μπάσκετ

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ευχαρίστησε την ομάδα μπάσκετ για την προσπάθεια που έκανε φέτος, στο περιθώριο του δείπνου που έγινε την Πέμπτη. Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ είπε: " Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την προσπάθεια που κάνατε και για αυτό που όλοι μαζί καταφέραμε.

Εμείς σαν διοίκηση έχουμε έναν πρόεδρο που ήταν ένας μεγάλος αθλητής και είναι ένας μεγάλος άνθρωπος. Επειδή οι υπόλοιποι της διοίκησης είμαστε από μικροί οπαδοί, έτσι όπως αγαπούσαμε και τον Μπάνε από μικρά παιδιά όταν έπαιζε, έτσι κι εσάς, όλους σας αγαπάμε, χαιρόμαστε σαν διοίκηση αλλά και σαν φίλαθλοι της ομάδας για τις επιτυχίες που μας χαρίσατε.

Κι αυτό που καταφέραμε αυτά τα τέσσερα χρόνια είναι να είναι ο ΠΑΟΚ μία οικογένεια. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την προσπάθεια, να σας ευχηθούμε καλό καλοκαίρι, να ξεκουραστείτε γιατί δουλέψατε και προσπαθήσατε πολύ όλη την χρονιά και να ξαναβρεθούμε τον Αύγουστο όλοι μαζί για τον επόμενο στόχο".

Ζουρνατσίδης: "Να πηγαίνετε εκεί που σας αγαπάνε"

Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης ανέφερε: " Η αγάπη και ο σεβασμός ήταν τα δύο βασικά στοιχεία που χαρακτήρισαν την προσπάθειά μας, από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στο γήπεδο. Από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε με τα παιδιά που ήρθαν για πρώτη φορά κοντά μας. Αγάπη και σεβασμός ήταν οι λέξεις κλειδιά στις σχέσεις μας.

Αγάπη για το μπάσκετ και για αυτό που κάναμε και σεβασμός του ενός για τον άλλο. Σας αγαπήσαμε από την αρχή για αυτό που είστε και όχι για αυτό που κάνατε. Και θα ήθελα να σας πω, τώρα που κλείνει η χρονιά, κάτι που μου είχε πει η γιαγιά μου. Να πηγαίνετε εκεί που σας αγαπάνε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK