Γαστρεντερίτιδα ο Σχορτσανίτης

Νέο πρόβλημα για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη ο οποίος δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα της Παρασκευής λόγω ιογενούς γαστρεντερίτιδας.

Γαστρεντερίτιδα ο Σχορτσανίτης
Σχορτσανίτης ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ έχουν στο μυαλό τους στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Την Παρασκευή ο Σόφο" δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα και αυτό έγινε λόγω της ιογενούς γαστρεντερίτιδας από την οποία ταλαιπωρείται.

Θυμίζουμε πως τον τελευταίο καιρό ο Ελληνας σέντερ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Κατά τ' άλλα την Παρασκευή δεν προέκυψαν προβλήματα για τον Σούλη Μαρκόπουλο. Είχε όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του ενώ θυμίζουμε πως για το ματς με τον Παναθηναϊκό δεν υπολογίζεται ο τραυματίας, Κώστας Βασιλειάδης (έχει ενοχλήσεις στο πέλμα και κάνει φυσιοθεραπεία).

Για εξετάσεις

Ο Σχορτσανίτης βρέθηκε την Παρασκευή στο "Παλατάκι" και ήταν παρών κατά την διάρκεια της προβολής βίντεο όπου έγινε ανάλυση του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού. Ο "Σόφο" δεν ένιωθε καλά και γι' αυτό μετέβη στο Διαβαλκανικό για να κάνει εξετάσεις. Εκεί διαπιστώθηκε το πρόβλημα με την γαστρεντερίτιδα.

Έτσι δεν πρόλαβε να δοκιμάσει στην προπόνηση για το αν νιώθει καλύτερα το γόνατό του. Ουσιαστικά, δηλαδή, το πρόβλημά του Ελληνα σέντερ είναι διπλό πλέον καθώς πέραν των ενοχλήσεων με το γόνατο, υπάρχει και το "αγκάθι" με την γαστρεντερίτιδα που μπορεί να εξαντλήσει τον οργανισμό του. Σε κάθε περίπτωση, το Σάββατο θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι με τα δύο θέματά του (γαστρεντερίτιδα και ενοχλήσεις στο γόνατο).

News 24/7

24MEDIA NETWORK