Γιαννούλης: "Σφήνα ο ΠΑΟΚ σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό"

Ο Γιάννης Γιαννούλης υπογράμμισε πως μελλοντικά ο ΠΑΟΚ μπορεί να "σπάσει" το δίδυμο του Ολυμπιακού και του Παναθηναικού. Στην Σουτγιέσκα ο Τζόκο Σάλιτς που έκανε προπονήσεις με τον "Δικέφαλο"

Γιαννούλης: "Σφήνα ο ΠΑΟΚ σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γιαννούλης μίλησε για την απόκτηση του Κώστα Βασιλειάδη από τον "Δικέφαλο", την παρουσία της Εθνικής ομάδας στο Ευρωμπάσκετ, ενώ σχολίασε και τη μεγάλη μεταγραφή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena 89.4:

Για την απόκτηση του Βασιλειάδη: "Πρόκειται για πολύ μεγάλη κίνηση και θα ανεβάσει όλη την ομάδα".

Για το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ: "Με την δουλειά που γίνεται στην ομάδα, πιστεύω ότι μελλοντικά η ομάδα μπορεί να μπει σφήνα και να σπάσει το δίδυμο της Αθήνας".

Για την Εθνική ομάδα και την παρουσία της στο Eurobasket: "Αυτή η Εθνική και με όσα έχω δει ως τώρα, έχει όλα τα προσόντα να φτάσει και στην κατάκτηση ενός μεταλλίου".

Για την απόκτηση του Μπερμπάτοφ στο τμήμα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ: "Πρόκειται για μεγάλο παίκτη. Ανυπομονώ να βρεθώ κι εγώ στην Τούμπα, να δω τον Μπερμπάτοφ να παίζει".

"Υπέγραψε στην Σουτγιέσκα ο Σάλιτς"

O Tζόκο Σάλιτς (20, 2.10) το τελευταίο διάστημα συμμετείχε σε προπονήσεις της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, όμως αναμένεται να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα " sportando.com", ο Σέρβος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Σουτγιέσκα (ομάδα από το Μαυροβούνιο).

News 24/7

24MEDIA NETWORK