Γύρισε ο Χάτσερ, φορτσάρει ο Σχορτσανίτης

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Γουίλιαμ Χάτσερ, ο οποίος προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ κι ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης συμμετείχε στους κανονικούς ρυθμούς του προγράμματος.

Γύρισε ο Χάτσερ, φορτσάρει ο Σχορτσανίτης

Στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου τέθηκε ο Γουίλιαμ Χάτσερ. Ο Αμερικανός, που τις τελευταίες μέρες ήταν στο Λονδίνο με άδεια της ΚΑΕ, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο πήρε μέρος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε πως την Πέμπτη ξεκίνησαν και πάλι... δουλειά οι Τέπιτς, Ντούβνιακ και Μάρκοβιτς που το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν στη Σερβία.

Από εκεί και πέρα το Σάββατο (05/03) τους κανονικούς ρυθμούς της προπόνησης ακολούθησαν όλοι οι παίκτες της ομάδας και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης (ολοένα και περισσότερο "ανεβαίνει" μετά το διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική), ενώ ο Κώστας Βασιλειάδης συνεχίζει με ειδικό πρόγραμμα θεραπείας για τις ενοχλήσεις στο πέλμα.

Photo Credits: Action Images

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ