Η... δυνατή χορηγία μέσω Μαλέλη

Δύο χορηγοί είναι στο μυαλό του Μάνου Μαλέλη προκειμένου να βοηθήσει την ΚΑΕ και περιμένει εξελίξεις στην μία χορηγία που εκτιμάται ότι μπορεί να "φέρει" αρκετά έσοδα

Η... δυνατή χορηγία μέσω Μαλέλη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια ο Μάνος Μαλέλης είναι στο πλευρό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ηταν αυτός που "έφερε" κοντά στο τμήμα μπάσκετ τον Δημήτρη Κοντομηνά ενώ το περασμένο καλοκαίρι μαζί με τους Πρέλεβιτς και Γαλατσόπουλο είχε επαφές με υποψήφιους χορηγούς αλλά το ζήτημα "κόλλησε" στα capital controls.

Ο Μαλέλης, που πάντα στοχεύει στο να διευκολύνει την ΚΑΕ "φέρνοντας" έσοδα σε αυτήν, στη παρούσα φάση έχει στο μυαλό του δύο περιπτώσεις χορηγιών και η μία εκτιμάται πως είναι ιδιαίτερα "δυνατή" χορηγία (με την έννοια πως μπορεί να "φέρει" αρκετά έσοδα, αν όλα πάνε καλά στην έκβαση της υπόθεσης).

Ο ίδιος περιμένει να δει τι θα γίνει σε αυτή την υπόθεση ενώ θα έχει συνάντηση τις επόμενες μέρες με τους Πρέλεβιτς και Γαλατσόπουλο για να συζητήσει χορηγικά θέματα αλλά και μεταγραφικά ζητήματα. Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Κοντομηνά, για την ώρα δεν έχει υπάρξει επαφή μαζί του για πιθανή χορηγία, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί να προκύψει κάποια εξέλιξη σε αυτό το θέμα.

Στο μυαλό οι Αμερικανοί

Επαφές επί επαφών στον ΠΑΟΚ για τα μεταγραφικά. Το μυαλό φαίνεται πως είναι σε αρκετές περιπτώσεις Αμερικανών (αλλά και σε Ελληνες φυσικά, απλώς άμεσα δύσκολα να προχωρήσει η περίπτωση κάποιου) και στη παρούσα φάση υπάρχει αναμονή. Απασχολεί το ζήτημα του Κιθ Κλάντον και του Θαντ ΜακΦάντεν για τους οποίους στον ΠΑΟΚ αποφεύγουν τις προβλέψεις για το τι μέλλει γενέσθαι στις υποθέσεις τους.

Πάντως εκτιμάται πως αν την επόμενη εβδομάδα υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη με παίκτη, ίσως να είναι ενός εκ των δύο δίχως να σημαίνει απαραίτητα πως θα προκύψει κάτι "χειροπιαστό" στα ζητήματά τους. Αλλωστε πρέπει να καλυφτεί πλήρως η όποια απόσταση υπάρχει στο οικονομικό.

Πολλοί είναι οι -ξένοι- καλαθοσφαιριστές που είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ, υπάρχουν όμως αρκετοί που είναι ακριβοί την δεδομένη χρονική στιγμή. Θεωρητικά μια καλή λύση για τους "κοντούς" θα ήταν ο Κίκι Κλαρκ αλλά δεν είναι φθηνός. Από εκεί και πέρα στον "Δικέφαλο" συνεχίζουν να "βλέπουν" αρκετούς νεαρούς Αμερικανούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK