Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το ραντεβού για χορηγούς

Ο Μάνος Μαλέλης έχει "κλείσει" ραντεβού με χορηγούς για την επόμενη Πέμπτη έτσι ώστε να υπάρξουν συμφωνίες με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το ραντεβού για χορηγούς

Για το θέμα των χορηγιών ανέκαθεν προσπαθούσε ο Μάνος Μαλέλης... Ο τελευταίος, που αποτελεί στον στενό συνεργάτη του Δημήτρη Κοντομηνά, είχε πάντα στο μυαλό του να προσεγγίσει επιχειρηματίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν οικονομικά την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και μάλιστα για το συγκεκριμένο ζήτημα έχει "κλειστεί" ραντεβού για την ερχόμενη Πέμπτη.

Θα γίνουν συζητήσεις με χορηγούς (τέσσερις) και παρόντες στην συνάντηση θα είναι ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. Τα τελευταία 24ωρα υπάρχει μια δύσκολη κατάσταση στη χώρα μας, ενδεχομένως αυτό να κάνει κάποιους χορηγούς να είναι... επιφυλακτικοί αλλά ο Μαλέλης προσπαθεί για το όλο θέμα των χορηγιών έτσι ώστε να "φέρει" έσοδα στο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα