Η Μακάμπι "άφησε" τον Σχορτσανίτη στον ΠΑΟΚ

Αρνητικός στην προοπτική της απόκτησης του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν ο κόουτς Τάμπακ. Όλο το παρασκήνιο.

Η Μακάμπι "άφησε" τον Σχορτσανίτη στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Πριν από δύο μήνες είχαμε γράψει για το ενδεχόμενο η Μακάμπι Τελ Αβίβ ν' ασχοληθεί με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, κάτι που αναπαρήγαγαν συνεχώς στο Ισραήλ μέσα στον Δεκέμβρη.

Ο Ντέιβιντ Φέντερμαν, εκ των ιδιοκτητών της ομάδας του λαού, αποκάλυψε πως ο προπονητής Ζαν Τάμπακ ήταν αυτός που "φρέναρε" τη συμφωνία. "Toν Δεκέμβρη ήθελα να υπογράψω ξανά τον Σχορτσανίτη, αλλά ο Τάμπακ μου είπε πως αν γίνει αυτό, θα πρέπει να φέρουμε νέο προπονητή. Γι' αυτό και άφησα το θέμα", τόνισε χαρακτηριστικά, εξέλιξη που ευνόησε τον ΠΑΟΚ.

Περί Βασιλειάδη και Σχορτσανίτη

Μέσα στην εβδομάδα θα εξεταστούν εκ νέου οι Κώστας Βασιλειάδης και Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Ο πρώτος νιώθει καλύτερα το πέλμα του και πιθανότατα να παίξει κόντρα στο Ρέθυμνο. Σχετικά με τον "Σόφο" και τη συγκέντρωση υγρού στο γόνατο λόγω της χονδροπάθειας, δεν είναι απίθανο να προλάβει να παίξει, έστω και λίγο, απέναντι στους Κρητικού.

Αναλόγως βέβαια το πώς θα νιώθει και το τι θα αποφασίσει ο Σούλης Μαρκόπουλος αφού ενδεχομένως τον προφυλάξει.

Εφόσον αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ από το Eurocup και με δεδομένο πως δεν θα υπάρχουν δύο ματς της εβδομάδα, ο "Σόφο" θα έχει την ευκαιρία να πάρει ανάσες και να μην ταλαιπωρήσει περισσότερο το γόνατό του, αφού σε κάποια ματς έως εδώ πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK