Η Μπούντουτσνοστ και η προσαρμογή του Μπρέμερ

Ο Τζέι Αρ Μπρέμερ αναμένεται να πάρει αρκετό χρόνος συμμετοχής στο ματς με την Μπούντουτσνοστ, προκειμένου να προσαρμοστεί ακόμη καλύτερα. Την Τρίτη η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ

Η Μπούντουτσνοστ και η προσαρμογή του Μπρέμερ

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την πρώτη φάση του Eurocup με το παιχνίδι (17/12, 19:45) απέναντι στην Μπούντσουτσνοστ. Μεταξύ άλλων, στις τάξεις του "δικεφάλου" βλέπουν το συγκεκριμένο ματς και ως μια ευκαιρία να προσαρμοστεί ακόμη καλύτερα ο Τζέι Αρ Μπρέμερ.

Αλλωστε, πλησιάζει ο ημιτελικός Κυπέλλου με τον Παναθηναικό κι ο Αμερικανός απαιτείται να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ως εκ τούτου ναμένεται να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τους Μαυροβούνιους για να "μάθει" κι άλλο την ομάδα.

Στο μεταξύ, όλοι οι παίκτες πήραν μέρος στις δύο προπονήσεις που έγιναν στο "Παλατάκι" ενώ πραγματοποιήθηκε η δεύτερη φωτογράφιση της σεζόν, αυτή την φορά με τις φανέλες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Την Τρίτη η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ

Είναι γνωστό πως η ΚΑΕ θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για το θέμα της επανάληψης με τον Αρη. Αυτό δεν έγινε την Δευτέρα, αλλά θα συμβεί την Τρίτη καθώς στο "δικέφαλο" δεν θέλουν να ισχύσει η απόφαση του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ για επανάληψη του ντέρμπι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK