Η "πίκρα" και η βελτίωση που... άρεσε

Ο τρόπος που χάθηκε το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό "πονάει" ακόμη τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι πάντως είναι ικανοποιημένοι από το ότι η ομάδα έδειξε βελτίωση στην απόδοσή της.

Η "πίκρα" και η βελτίωση που... άρεσε
ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν... συνέλθει μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Θεωρούν πως χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία για νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ωστόσο δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους από την γενικότερη αγωνιστική εικόνα της ομάδας και από την βελτίωση που είχε σε σχέση με άλλα ματς. Το θέμα είναι φυσικά να υπάρχει ανάλογη συνέχεια και να "έρθουν" οι νίκες.

Από εκεί και πέρα πάντα στον ΠΑΟΚ έχουν στο μυαλό τους το τι "κυκλοφορεί" στην αγορά. Υπάρχει στο μυαλό το σενάριο ενίσχυσης με παίκτη στο "4"-"5" και στην ομάδα διακριτικά "κοιτάνε" διάφορες περιπτώσεις. Αν υπάρξει... θέμα το επόμενο διάστημα (ή γενικώς μέσα στη σεζόν) με την συνεργασία του Κέβιν Λάνγκφορντ και της Παρί, ο "Δικέφαλος" φαίνεται πως δεν θα μείνει αδιάφορος για τον Αμερικανό.

Κατά τα άλλα στον ΠΑΟΚ τους έκανε θετική εντύπωση το γεγονός πως ο συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη, Αρτούρ Νταβιντιάν ήταν πολύ εκδηλωτικός στο ματς με τον Ολυμπιακό ενώ παλαιότερα ήταν πιο... ήρεμος σε παιχνίδια της ομάδας. Τέλος η ομάδα εν όψει του αγώνα με την Αβτοντορ, θα προπονηθεί το πρωί της Τετάρτης καθώς την Τρίτη το βράδυ έφτασε στη Ρωσία ενώ την Τετάρτη αναμένεται να δουλέψει στο "Παλατάκι" ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης (την Πέμπτη θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη η αποστολή).

News 24/7

24MEDIA NETWORK