Η "πληγή" των λαθών απασχολεί τον Μαρκόπουλο

Στα πολλά λάθη στο ματς κόντρα στο Λαύριο στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος σε ομιλία του προς τους παίκτες την Δευτέρα (21/3)

Η "πληγή" των λαθών απασχολεί τον Μαρκόπουλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να "συνέλθουν" μετά το... σοκ της ήττας από το Λαύριο. Οι παίκτες του "Δικεφάλου" επέστρεψαν στις προπονήσεις την Δευτέρα (κάποιοι παίκτες ακολούθησαν πιο συντηρητικό πρόγραμμα) και ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφορικά με το ματς του Σαββάτου επισήμανε μεταξύ άλλων στους καλαθοσφαιριστές του πως έγιναν λάθη (συνολικά ήταν 24 από πλευράς ΠΑΟΚ) τα οποία είχαν σαν αποτέλεσμα να οδηγήσουν σε -εύκολα- καλάθια για το σύνολο του Χρήστου Σερέλη.

Δεν έγινε πάντως εκτενής αναφορικά για το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, ούτε υπήρξαν... φωνές αλλά δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να υπάρχει μια πιο αναλυτική ομιλία προς τους παίκτες (είτε για το ματς με το Λαύριο, είτε για την συνέχεια του πρωταθλήματος), χωρίς όμως κάτι να θεωρείται δεδομένο.

Το σίγουρο είναι πως ο Μαρκόπουλος εκνευρίστηκε ιδιαίτερα για την ήττα του Σαββάτου και το έκανε σαφές στους παίκτες του την συγκεκριμένη μέρα τονίζοντας τους πως η ήττα από την ομάδα του Σερέλη ήταν ντροπιαστική, κάτι που είπε και στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Πλέον η προσοχή θα δοθεί στο εκτός έδρας ματς με τα Τρίκαλα ενώ κατά τα άλλα, στο Παρίσι ο Μπάνε Πρέλεβιτς είχε την ευκαιρία να μιλήσει μεταξύ άλλων με τον Άτσα Πέτροβιτς (πρόεδρος της Τσιμπόνα) τον οποίο γνωρίζει για το Champions League της FIBA.

News 24/7

24MEDIA NETWORK