Η συζήτηση κορυφής και ο Σαββίδης

Οι Πρέλεβιτς, Σταυρόπουλος και Ζουρνατσίδης, τα όσα σκέφτονται στον ΠΑΟΚ για την βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη στην ενίσχυση αλλά και το... βήμα παραπάνω στην σχέση του με την ΚΑΕ.

Η συζήτηση κορυφής και ο Σαββίδης

Στο "Παλατάκι" για το ματς του ΠΑΟΚ με την Ζενίτ έδωσε το παρών την Τετάρτη ο Ιβάν Σαββίδης και παρακολούθησε ολόκληρο παιχνίδι. Ο τελευταίος μάλιστα εξέφρασε την πρόθεσή του να βοηθήσει τους "ασπρόμαυρους" στον τομέα της ενίσχυσης (είπε μεταξύ άλλων στους ανθρώπους του "Δικεφάλου" πως του άρεσε ο Ράιαν Τούλσον της Ζενίτ, δίχως αυτό φυσικά να σημαίνει πως θα γίνει κίνηση γι' αυτόν) και όσον αφορά αυτό το θέμα, στον ΠΑΟΚ ξέρουν πως θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί.

Θέλουν να διαχειριστούν σωστά τα νέα δεδομένα με τον Σαββίδη και δεν έχουν σε καμιά περίπτωση πρόθεση να ξοδέψουν αλόγιστα χρήματα παίρνοντας έναν παίκτη (ή παίκτες) με πολλαπλάσια λεφτά από όσα αξίζει. Επίσης στον ΠΑΟΚ ξέρουν πως ο καλαθοσφαιριστής που θα αποκτηθεί, θα πρέπει να είναι μια πολύ καλή περίπτωση και να μην γίνει... λάθος στην επιλογή του (γι' αυτό και δεν φαίνεται πως θα υπάρχει βιασύνη).

Κάπως έτσι για την γενικότερη διαχείριση της κατάστασης (δηλαδή της πρόθεσής του να βοηθήσει στην ενίσχυση) που υπάρχει με τον Σαββίδη, αργά το βράδυ της Τετάρτης υπήρξε συζήτηση μεταξύ του Μπάνε Πρέλεβιτς και των Σταυρόπουλου, Ζουρνατσίδης. Ηταν μια κουβέντα... κορυφής για το τι θα είναι καλύτερο να γίνει στο εξής.

"Θα πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση"

Στις τάξεις του "Δικεφάλου" το κεντρικό νόημα των όσων λένε μετά τα όσα τους είπε ο Σαββίδης περί ενίσχυσης, είναι το εξής: "Ο Σαββίδης είπε 'αν πιστεύετε πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, εγώ είμαι εδώ για να σας βοηθήσω'. Εμείς πρώτα θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε εντός της ομάδας μας για να είμαστε καλύτεροι. Δεν σημαίνει πως αύριο θα πάρουμε παίκτη. Θα δούμε... Μπορούμε να τονίσουμε την επιθυμία του να βοηθήσει σε έναν τομέα (σ.σ. της ενίσχυσης) που μέχρι τώρα δεν είχε βοηθήσει. Εμείς θέλουμε να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση, μην μας γυρίσει μπούμερανγκ. Δηλαδή αυτόν τον παίκτη που μέχρι χθες πιθανόν να τον θέλαμε με 5.000 τον μήνα, τώρα εκείνος να θέλει 30.000 λόγω Σαββίδη".

Η... πιο στενή σχέση Σαββίδη και ΚΑΕ

Στον ΠΑΟΚ, επίσης, δεν θεωρούν τυχαίο αυτό που έκανε ο Σαββίδης, ότι δηλαδή δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει στην ενίσχυση. Αυτό ουσιαστικά εκτιμάται πως είναι ένα βήμα... παραπάνω στην σχέση της ΚΑΕ με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ο οποίος μέχρι στιγμής βοηθούσε ώστε να υπάρχει μια ομαλή λειτουργία του τμήματος μπάσκετ (δηλαδή μέσω χρημάτων του, πληρώνονταν το Δημόσιο).

Το ότι πλέον ο Σαββίδης θέλει να συμβάλλει στην ενίσχυση, ειδικά μια εβδομάδα μετά την μετοχοποίηση ενός ποσού λίγο πάνω από 800.000 ευρώ από άτομα που ήταν δανειστές της ΚΑΕ, σημαίνει πως έχει πρόθεση να είναι ακόμη πιο κοντά στο τμήμα μπάσκετ. Και έννοείται πως στο μυαλό είναι πως κάποια στιγμή ο Σαββίδης θα αναλάβει την ΚΑΕ (ειδικά το θέμα της πρόθεσής του για την ενίσχυση, είναι μια πολύ καλή ένδειξη)...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ - Ζενίτ 70-89

Μαρκόπουλος: "Όταν θα της δώσεις το δικαίωμα, η Ζενίτ θα σε νικήσει"

News 24/7

24MEDIA NETWORK