Η... ώρα των διαρκείας

Ποιες οι τιμές για τα διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, τα οποία θα κυκλοφορήσουν από την Δευτέρα (1/8). Η υπόθεση Κόνιαρη.

Η... ώρα των διαρκείας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως επισήμως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, από την Δευτέρα θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας για την σεζόν 2016-17, με τις τιμές να παραμένουν ίδιες σε σχέση με πέρυσι παρά την αύξηση των αγώνων. Η ΚΑΕ μεταξύ άλλων αναφέρει:

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016 (στις 10:00) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. H αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου αρχίζει, ένας εντελώς διαφορετικός, με πολλά νέα πρόσωπα και γεμάτος φιλοδοξίες ΠΑΟΚ έρχεται και όλοι μαζί ετοιμαζόμαστε για μία χρονιά, με σπουδαίους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ διατηρεί και φέτος τις ίδιες τιμές στα εισιτήρια διαρκείας, παρά το γεγονός ότι αυξάνονται (σε 22) τα παιχνίδια που μπορούν κατ΄ελάχιστο να παρακολουθήσουν οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2016-2017, ενώ αυξάνονται και οι προσφερόμενες υπηρεσίες στο ανακαινισμένο και ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ πλέον PAOK Sports Arena".

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2016-2017:

Κατηγορία White: Ανανέωση διαρκείας: 80 ευρώ / Νέοι κάτοχοι: 100 ευρώ

Κατηγορία Black: Ανανέωση διαρκείας: 120 ευρώ/ Νέοι κάτοχοι: 150 ευρώ

VIP Silver: Ανανέωση διαρκείας: 320 ευρώ/ Νέοι κάτοχοι: 400 ευρώ

VIP Gold: Ανανέωση διαρκείας: 650 ευρώ/ Νέοι κάτοχοι: 800 ευρώ

VIP Lounge: Ανανέωση διαρκείας: 800 ευρώ/ Νέοι κάτοχοι: 1000 ευρώ".

Η... ώρα των διαρκείας

ΠΑΟΚ και Κόνιαρης

Στον ΠΑΟΚ πάντα υπάρχει το θέμα του Λίνου Χρυσικόπουλου, μάλιστα δεν αποκλείεται το θέμα της απόκτησής του να "τελειώσει".

Από εκεί και πέρα να σημειωθεί ότι από την πλευρά των Τσαλδάρη και Κόνιαρη προκύπτει πως υπάρχουν σκέψεις από τον "Δικέφαλο" για τους δύο παίκτες και ότι ο νεαρός παίκτης είναι πιθανό να καταλήξει στον "Δικέφαλο".

Ο Κόνιαρης έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό γιατί στους "πράσινους" δεν σκόπευαν να του δώσουν χρόνο για την νέα σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK