Ο χειρότερος ΠΑΟΚ της τετραετίας

Η πέμπτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είναι η πιο... χαμηλή που είχε ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες τέσσερις σεζόν.

Ο χειρότερος ΠΑΟΚ της τετραετίας

Μόνο ικανοποίηση δεν μπορεί να προκαλεί η κατάκτηση της πέμπτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, για μια ομάδα του επιπέδου του ΠΑΟΚ. Η φετινή σεζόν (2015-16) δεν ήταν καλή για τον "Δικέφαλο" ο οποίος καλείται στα πλέι οφ να δείξει χαρακτήρα και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά, έστω κι αν έχει το μειονέκτημα έδρας απέναντι στην ΑΕΚ.

Αν δούμε τα όσα κατάφερε ο ΠΑΟΚ τις προηγούμενες χρονιές, θα διαπιστώσουμε πως η τρέχουσα σεζόν είναι η χειρότερή του αρχής γενομένης από την αγωνιστική χρονιά 2012-13. Αυτό γιατί πέρασαν τέσσερα χρόνια ώστε ο "Δικέφαλος" να μείνει ξανά εκτός τετράδας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος αφού κάτι τέτοιο για τελευταία φορά είχε συμβεί την σεζόν 2011-12, όταν οι "ασπρόμαυροι" τερμάτισαν όγδοοι.

Την αγωνιστική χρονιά 2012-13 ο ΠΑΟΚ τερμάτισε τέταρτος αλλά στα προημιτελικά αποκλείστηκε ("πλήρωσε" τα προβλήματα που είχαν στο τέλος της σεζόν οι Παπαδόπουλος και Τσαιρέλης) από το Ρέθυμνο, την σεζόν 2013-14 ο "Δικέφαλος" τερμάτισε τέταρτος και τελικά κατέκτησε την τρίτη θέση στα πλέι οφ ενώ πέρυσι (2014-15) "κράτησε" την τρίτη θέση που είχε κατακτήσει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι θέσεις του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια:

Ο ΠΑΟΚ την σεζόν 2011-12 (στο τέλος της κανονικής περιόδου): Όγδοη θέση

Ο ΠΑΟΚ την σεζόν 2012-13 (στο τέλος της κανονικής περιόδου): Τέταρτη θέση

Ο ΠΑΟΚ την σεζόν 2013-14 (στο τέλος της κανονικής περιόδου): Τέταρτη θέση

Ο ΠΑΟΚ την σεζόν 2014-15 (στο τέλος της κανονικής περιόδου): Τρίτη θέση

Ο ΠΑΟΚ την σεζόν 2015-16 (στο τέλος της κανονικής περιόδου): Πέμπτη θέση

"Τσέκαραν" τον Γουίλιαμς

Ο Λιόν Γουίλιαμς έκανε πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ματς του Σαββάτου και μάλιστα βάσει συστήματος αξιολόγησης, αποτέλεσε τον πολυτιμότερο παίκτη της Καβάλας. Είχαμε αναφέρει το όνομα του Αμερικανού για τον "Δικέφαλο" πριν λίγο διάστημα και στις τάξεις των "ασπρόμαυρων" έχουν ακούσει θετικότατα σχόλια από το στρατόπεδο των "Αργοναυτών" για τον Γουίλιαμς. Υπάρχει καλή γνώμη γι' αυτόν και στον ΠΑΟΚ είχαν την ευκαιρία να τον τσεκάρουν στο ματς του Σαββάτου. Πρόκειται για παίκτη που εκτός από το σκοράρισμα, έχει δείξει πως έχει έφεση στα ριμπάουντ και μάλιστα το ρεκόρ του ήταν απέναντι στην ΑΕΚ αφού είχε πάρει 20 (!) "σκουπίδια", σε ένα ματς που είχε 18 πόντους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK