"Καίει" το θέμα των ξένων

Ιδιαίτερα έμφαση δίνουν στον ΠΑΟΚ στην καλύτερη δυνατή επιλογή των ξένων καλαθοσφαιριστών και θέλουν να "φτιαχτεί" ένας καλός κορμός εν όψει της νέας σεζόν.

"Καίει" το θέμα των ξένων
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η επόμενη σεζόν είναι από... νωρίς στο μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ, τα στελέχη της ομάδας έχουν κάποιες πρώτες επαφές μεταξύ τους και ίσως την επόμενη εβδομάδα να γίνει μια συνάντηση όλων.

Στο μυαλό τους είναι το πώς θα αυξηθεί το μπάτζετ, θέμα που επηρεάζει την διαμόρφωση του ρόστερ ενώ από εκεί και πέρα ο Νίκος Σταυρόπουλος ξεχώρισε κάποιες περιπτώσεις παικτών που είδε στο Portsmouth Invitational Tournament και αναμένεται να φανεί τι θα γίνει με αυτούς.

Στις τάξεις της ομάδας μάλιστα κάνουν λόγο για 2-3 καλαθοσφαιριστές που έχουν εντοπιστεί και θεωρούνται "λαβράκια" ενώ τονίζεται πως ο "Μάτζικ" ήταν ευχαριστημένος από το επίπεδο παικτών που είδε στις ΗΠΑ και πως ήταν ιδιαίτερα "δυνατό" τουρνουά.

Σε κάθε περίπτωση στον ΠΑΟΚ απασχολεί πολύ το να "στηθεί" ένας πολύ καλός κορμός ξένων και θα δοθεί μεγάλη σημασία σε αυτό το θέμα ώστε να γίνουν προσεγμένες και οι καλύτερες δυνατές επιλογές.

Φήμες για Μαρκόπουλο

Κατά τα άλλα, είχαμε γράψει την επομένη του αγώνα με την ΑΕΚ πως από τους κόλπους των μάνατζερ "έβγαινε" πως μπορεί να υπάρξει πρόβλημα στην συνέχιση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Μάλιστα, από πλευράς των ατζέντηδων "κυκλοφορούν" ονόματα -αν προκύψει σοβαρό πρόβλημα με τον Μαρκόπουλο- όπως αυτά των Νέναντ Μάρκοβιτς και Κώστα Μέξα ή ακόμη και του Ηλία Παπαθεοδώρου που είναι πάντως πολύ "τραβηγμένο" σενάριο αφού εκτός όλων των άλλων έχει συμβόλαιο με την Κηφισιά ως το 2017.

Στον "Δικέφαλο" θεωρούν πως δεν θα υπάρξει κάποιο μεγάλο "αγκάθι" για την συνεργασία με τον Ελληνα τεχνικό που έχει προσφέρει πολλά στον "Δικέφαλο" και ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την προπονητική του αξία (από την πλευρά του ΠΑΟΚ τουλάχιστον, εκτιμάται πως η συνεργασία θα συνεχιστεί κανονικά).

Στο μεταξύ, σχετικές συζητήσεις με στελέχη των "ασπρόμαυρων" σκοπεύουν να κάνουν από την ερχόμενη εβδομάδα διάφοροι ατζέντηδες που εκπροσωπούσαν παίκτες του "Δικεφάλου" την τρέχουσα σεζόν.

Photo Credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK