Κακαρούδης σε... καλό φεγγάρι

Σε ικανοποιητική κατάσταση και αρκετά εύστοχος είναι το τελευταίο διάστημα ο Κώστας Κακαρούδης και κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών και στα Τρίκαλα, συνολικά είχε 6/9 σουτ και 2/2 βολές.

Κακαρούδης σε... καλό φεγγάρι

Τι κι αν έπαιξε κόντρα στα Τρίκαλα μόλις 10 λεπτά; Ο Κώστας Κακαρούδης έβαλε την "σφραγίδα" του στο "διπλό" του ΠΑΟΚ στο ματς του Σαββάτου πετυχαίνοντας ιδιαίτερα κρίσιμα καλάθια στην τέταρτη περίοδο. Αρχικά "ξεκόλλησε" τον "Δικέφαλο" στο τρίτο δεκάλεπτο όταν τα Τρίκαλα μείωσαν σε 57-62 και "έγραψε" το 57-64. Στο τελευταίο δεκάλεπτο πέτυχε οχτώ πόντους (με δύο τρίποντα και ένα δίποντο) μέχρι το 69-79 36', ένα σημείο στο οποίο ο ΠΑΟΚ ξέφυγε και έτσι έβαλε τις βάσεις για την νίκη.

Τα τελευταία δύο παιχνίδια στα οποία ο Ελληνας φόργουορντ πήρε προσπάθειες, ήταν αυτά κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών και τα Τρίκαλα. Απέναντι στο Λαύριο δεν έκανε κάποιο σουτ και έπαιξε μόλις τρία λεπτά, άρα δεν μπορεί να κριθεί. Ο Κακαρούδης απέναντι στις ομάδες των Μέξα και Φλεβαράκη έδειξε πως είναι σε ικανοποιητική κατάσταση αφού ήταν ιδιαίτερα εύστοχος. Συγκεκριμένα απέναντι στον Απόλλωνα είχε 1/1 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 2/2 βολές (συνολικά επτά πόντους) ενώ κόντρα στα Τρίκαλα είχε 2/3 δίποντα και 2/3 τρίποντα (συνολικά 10 πόντους).

Ετσι συνολικά σε αυτά τα δύο ματς πέρα από τις 2/2 βολές, είχε 6/9 σουτ (δίποντα και τρίποντα). Σε σουτ δύο και τριών πόντων, δηλαδή, είχε 66,6% ευστοχία. Ποσοστό ιδιαίτερα καλό σε συνολικά 9 προσπάθειες που έκανε για να σκοράρει. Ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής δείχνει πως είναι σε καλό φεγγάρι τελευταία, αποδεικνύει πως έχει... καλό χέρι (κάτι φυσικά όχι άγνωστο) και δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ μην "σπαταλώντας" πολλές προσπάθειες για να πετύχει πόντους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK