Κλάντον: "Δεν ξέρω την ΑΕΚ"

Για τον τίτλο του MVP της 26ης αγωνιστικής αλλά και για τον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ μίλησε ο Κιθ Κλάντον

Κλάντον: "Δεν ξέρω την ΑΕΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Mε τους 30 βαθμούς που συγκέντρωσε στο σύστημα αξιολόγησης στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Καβάλα, ο Κιθ Κλάντον αναδείχτηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της 26ης αγωνιστικής και ο Αμερικανός μίλησε γι' αυτό στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ενώ αναφέρθηκε και στον σαββατιάτικο (16/04) εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός:

Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της αγωνιστικής για πρώτη φορά στην σύντομη παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα;

"Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα της ανάδειξής μου σε MVP της αγωνιστικής. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα, αλλά θα πρέπει να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, που τα έκαναν όλα πιο εύκολα για μένα. Μου έδωσαν την μπάλα στο σωστό σημείο και η συνεργασία μας είχε ένα αποτέλεσμα που πριν από όλα βοήθησε την ομάδα".

Το Σάββατο αρχίζει η σειρά των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Τι πρέπει να κάνει η ομάδα σου για να πάρει την νίκη και το πλεονέκτημα της έδρας;

"Τώρα ξεκινά το πραγματικό πρωτάθλημα. Όλοι οι παίκτες θέλουν να έχουν μία καλή παρουσία στα πλέι οφ, όλοι θέλουν να κάνουν την προσπάθειά τους για το πρωτάθλημα και σίγουρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μεγάλες μάχες. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για την ΑΕΚ, ξέρω ωστόσο τον Τορίν Γκριν, κάναμε κάποια στιγμή μαζί προπονήσεις στο Ορλάντο.

Ξεκινάμε την σειρά των αγώνων έχοντας το μειονέκτημα της έδρας, όλα τα παιχνίδια έχουν την δική τους σημασία, ίσως κάτι περισσότερο ο πρώτος αγώνας. Είναι η πρώτη μας ευκαιρία αυτό το παιχνίδι, να δώσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε, τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη και να φέρουμε τη σειρά στην έδρα μας. Χρειάζεται συγκέντρωση, μεγάλη προσπάθεια, ενέργεια και σωστές αποφάσεις σε άμυνα και επίθεση".

Πως είναι η πρώτη εμπειρία σου στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ;

"Στο μικρό διάστημα που είμαι εδώ, έχω συνειδητοποιήσει ότι πρόκειται για ένα πρωτάθλημα με πολύ υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού. Πρέπει πάντα να μπαίνεις στο γήπεδο έτοιμος να δώσει τον καλύτερό σου εαυτό και προετοιμασμένος για σκληρή μάχη, εάν θέλεις να είσαι ανταγωνιστικός και να αντέξεις σε αυτό το επίπεδο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK