Κλήθηκε σε απολογία η ΚΑΕ για τον ημιτελικό

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θ' απολογηθεί την Παρασκευή για όσα γράφηκαν στο φύλλο αγώνα του ημιτελικού κυπέλλου με τον Παναθηναικό.

Κλήθηκε σε απολογία η ΚΑΕ για τον ημιτελικό

Σε αυτό αναφέρονται κυρίως τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στον αγώνα και η φράση του τιμ μάνατζερ Τέλης Ζουρνατσίδης προς τους διαιτητές "δείτε αυτή την απόφαση, κάνετε λάθος" παρεμποδίζοντας τους παράλληλα να πάνε προς τα αποδυτήρια.

Σχετικά με τον τελευταίο, πάντως, στον "Δικέφαλο" ξεκαθαρίζουν πως το συγκεκριμένο περιστατικό δεν συνέβη, άσχετα αν σημειώθηκε στο φύλλο αγώνα.

Στο μεταξύ, στον ΠΑΟΚ ακόμη περιμένουν να οριστεί δικάσιμος μετά την έφεση που έγινε για να μειωθεί το πρόστιμο των 35.300 ευρώ που επιβλήθηκε στην ΚΑΕ για όσα έγιναν στον αγώνα με τον Αρη.

Παράπονα Ζουρνατσίδη σε ΚΕΔ

Εν τω μεταξύ ο Ζουρνατσίδης βρέθηκε την Τετάρτη στην κλήρωση των διαιτητών για την 18η αγωνιστική και στο περιθώριο αυτής εξέφρασε τα παράπονά του στα στελέχη της ΚΕΔ ((Συμεωνίδης, Ζαβλανός και Κορομηλάς) για την αντιμετώπιση των "γκρι" στον αγώνα Κυπέλλου.

Μάλιστα έδειξε σε video φάσεις του παιχνιδιού για τις οποίες διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ, τόνισε πως το ματς δεν αξιολογήθηκε σωστά και πως δεν ορίστηκαν οι καλύτεροι ρέφερι γι' αυτό. Ζήτησε μάλιστα η ΚΕΔ να επιληφθεί του θέματος, κάτι που σημαίνει πιθανή τιμωρία των διαιτητών και ηθική δικαίωση για τον ΠΑΟΚ.

Δεν προπονήθηκαν Μαργαρίτης και Σαλούστρος

Αγωνιστικά, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης λόγω του προβλήματος στη μέση δεν προπονήθηκε την Τετάρτη και αναμένεται να μπει στις προπονήσεις την Παρασκευή (την Πέμπτη θα μείνει εκτός). Προληπτικά στο πρόγραμμα δεν συμμετείχε και ο Χρήστος Σαλούστρος λόγω του προβλήματος που είχε κι αυτός στη μέση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK