"Κόσμος για επενδυτή και οικονομική βοήθεια"

Το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ Πόλυς Κατσιώρας τονίζει πως η στήριξη του κόσμου είναι σημαντική τόσο για το θέμα του επενδυτή αλλά και για να υπάρξει μια άμεση οικονομική βοήθεια προς την ομάδα.

"Κόσμος για επενδυτή και οικονομική βοήθεια"

Στον ΠΑΟΚ θέλουν την στήριξη του κόσμου και στέκονται πολύ σε αυτό το ζήτημα. Το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Πόλυς Κατσιώρας θεωρεί ότι οι φίλοι του "δικεφάλου" θα πρέπει να είναι κοντά στους "ασπρόμαυρους" τόσο για να υπάρξει μια άμεση οικονομική βοήθεια προς την ομάδα και η οποία μπορεί να είναι σημαντική για την ενίσχυση, αλλά και για να δει με πιο... θετικό μάτι ένας υποψήφιος επενδυτής το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με το σύλλογο.

Η δήλωση του Πόλυ Κατσιώρα: "O ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή έχει δύο πολύ σημαντικούς πυλώνες. Ο ένας πυλώνας είναι η διαφάνεια στα οικονομικά της ΚΑΕ που περνά μέσα από την εξυγίανση που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Ο δεύτερος πυλώνας είναι η αγωνιστική σταθερότητα που υπάρχει τα τελευταία χρόνια με την παρουσία του Σούλη Μαρκόπουλου στον πάγκο της ομάδας και την συνέχιση της συνεργασίας μαζί του για άλλα πέντε χρόνια, με την παρουσία του Νίκου Σταυρόπουλου και του Τέλη Ζουρνατσίδη και ο τρίτος πυλώνας που χρειάζεται να δουλέψουμε για να μπορέσουμε να προσελκύσουμε τον επενδυτή στην ομάδα, ακούει στο όνομα γεμάτο γήπεδο.

Αυτό σημαίνει πως όποιος κι αν είναι από αυτούς που ακούγονται ότι θέλει να είναι κοντά στην ομάδα και ενδιαφέρεται γι' αυτήν, ίσως το μόνο κομμάτι που λείπει και θέλει να δει αυτός ο άνθρωπος, είναι αυτό του κόσμου στο γήπεδο. Στην εικόνα του γεμάτου γηπέδου, ο ΠΑΟΚ τότε και μόνο θα αλλάξει σελίδα. Ο επενδυτής για να κάνει την επόμενη κίνηση, θεωρώ πως θέλει να δει και αυτό το στοιχείο".

Τα διαρκείας και η διαμόρφωση του ρόστερ

Ο κ. Κατσιώρας είναι λογικό να "μένει" αρκετά και στο θέμα των διαρκείας αφού έτσι θα μπορεί άμεσα να βοηθηθεί οικονομικά η ομάδα και αυτό να παίξει τον ρόλο του στην ενίσχυση του ΠΑΟΚ και κατά συνέπεια στην διαμόρφωση του ρόστερ του: "Ετσι λοιπόν και βάσει της χρονικής περιόδου που βρισκόμαστε, πιστεύω ο κόσμος να ανταποκριθεί περισσότερο και πιο δυναμικά στο κάλεσμα των ανθρώπων της ΚΑΕ και του προέδρου της, Μπάνε Πρέλεβιτς για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας.

Επίσης, δίνεται η ευκαιρία ως τις 22 Αυγούστου οι κάτοχοι των παλιών διαρκείας με ακόμη πιο φθηνές τιμές να ανανεώσουν το διαρκείας τους, όπως δε και οι καινούριοι κάτοχοι να προμηθευτούν και να αγοράσουν το διαρκείας τους σε πιο οικονομικές τιμές απ' ότι θα ισχύουν μετά τις 22 Αυγιούστου. Οσο πιο πολλά διαρκείας δοθούν, τόσο περισσότερες επιλογές θα έχουμε στην διαμόρφωση του ρόστερ της ομάδας".

Το... σύνθημα για τον Σούλη και η ανανέωση

Για την ανανέωση της συνεργασίας (σ.σ. για τα επόμενα πέντε χρόνια) με τον Σούλη Μαρκόπουλο, ο κ. Κατσιώρας εκτιμά πως έπαιξε ρόλο και η αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του Ελληνα τεχνικού. Οπως λέει το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ... "πέρα από τις προσπάθειες που κάναμε όλοι για να βρούμε την λύση, πιστεύω πως σημαντικό ρόλο στη συνέχιση της συνεργασίας έπαιξε και το σύνθημα επευφημίας που ακούστηκε αρκετές φορές στη διάρκεια της σεζόν υπέρ του Σούλη Μαρκόπουλου (σ.σ. ο κ. Κατσιώρας εννοεί το «Σούλη ψυχάρα για πάντα ΠΑΟΚάρα»). Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν είναι απλά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, είναι ο άνθρωπος που όλοι τον ρωτάμε και ζητάμε την συμβουλή του. Προσωπικά δε για μένα, τον νιώθω σαν να είναι ένα μέλος της οικογένειάς μου".

Σύσκεψη και κουβέντα για τα μεταγραφικά

Τα μεταγραφικά απασχόλησαν τον ΠΑΟΚ την Δευτέρα (28/7). Μάλιστα οι Πρέλεβιτς, Γαλατσόπουλος, Μαρκόπουλος και Ζουρνατσίδης συναντήθηκαν την συγκεκριμένη μέρα και συζήτησαν το θέμα της ενίσχυσης. Ο "Δικέφαλος" την νέα σεζόν θα έχει ένα... νέο κορμό καθώς έχουν "χαθεί" οι Τσαιρέλης, Πέιν και Κούπερ ενώ λογικά θα αποχωρήσει και ο Μπόγρης. Έτσι υπάρχει η ανάγκη να βρεθούν αρκετοί βασικοί παίκτες.

Από την ΚΑΕ προκύπτει πως δεν "βγαίνει" κάτι το ιδιαίτερο από την συζήτηση που έγινε μεταξύ των ανθρώπων των "ασπόμαυρων", οι οποίοι προφανώς έκαναν ένα πλάνο για το πώς θα κινηθεί μεταγραφικά η ομάδα. Φυσικά στους "ασπρόμαυρους" θα ήθελαν... γρήγορα να κινηθούν σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά αλλά αυτό εννοείται εξαρτάται από το οικονομικό.

Nα σημειωθεί πως στην ομάδα κουβέντιασαν για τον πλέι μέικερ που αποτελεί πρώτος στόχος της ομάδας (είχαμε αναφέρει πως έχει βρεθεί Αμερικανός που έχουν ξεχωρίσει στον ΠΑΟΚ), το ποσό που μπορεί να του προσφέρει ο "Δικέφαλος" ενώ κουβέντα έγινε και για αλλους παίκτες (μεταξύ άλλων και Ελληνες).

News 24/7

24MEDIA NETWORK