ΜακΓκραθ: "Αναγκαίες οι εγγυήσεις..."

Ο Ντόνι ΜακΓκραθ αναφέρεται στο θέμα του γάμου του και στο πότε θα πρέπει να έχει φύγει από την Ελλάδα εφόσον τα βρει με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στο ζήτημα των εγγυήσεων στο οικονομικό.

ΜακΓκραθ: "Αναγκαίες οι εγγυήσεις..."
INTIME SPORTS

Το θέμα του γάμου του με τις πιθανές υποχρεώσεις που θα έχει με τον ΠΑΟΚ είναι κάτι που απασχολεί τον Ντόνι ΜακΓκραθ αναφορικά με το ζήτημα της πιθανής συμφωνίας του με τον "Δικέφαλο" ενώ στο μυαλό του είναι και οι εγγυήσεις αναφορικά με το οικονομικό. Πότε θα πρέπει να φύγει από την Ελλάδα για τον γάμο του (θεωρητικά πάντα, σε περίπτωση οριστικής συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ);

"Πρέπει γύρω στις 10 Ιουνίου ή το αργότερο στις 14 Ιουνίου", μας είπε ο καλαθοσφαιριστής της Κράσνι σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Μετά τις επαφές με τον Μάνο Μαλέλη, από τον ατζέντη του ΜακΓκραθ έχει "βγει" ένα καλό κλίμα όσον αφορά το οικονομικό, με τον ίδιο τον παίκτη να έχει κατά νου το ζήτημα των εγγυήσεων. " Αγαπώ τον ΠΑΟΚ αλλά μερικές φορές στο παρελθόν δεν ήταν πάντα ειλικρινής για τα χρήματα. Θέλω, λοιπόν, να βεβαιωθώ ότι τα χρήματα θα είναι εγγυημένα...

Περισσότερα από τα μισά να είναι μπροστά σε μετρητά και τα υπόλοιπα σε εγγυημένη προσωπική επιταγή. Παίρνω 30.000 ανά μήνα στη Ρωσία, αλλά είμαι πρόθυμος να έρθω στον ΠΑΟΚ για λιγότερα επειδή μου αρέσει να παίζω τόσο πολύ για τον Σούλη (σ.σ. Μαρκόπουλο). Μου αρέσει η ομάδα και η Ελλάδα", υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο ΜακΓκραθ.

Ο Μαλέλης είναι γεγονός πως έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια στο ζήτημα της πιθανής συνεργασίας του νυν παίκτη της Κράσνι (ο ΜακΓκραθ τελειώνει στα τέλη του μήνα τις υποχρεώσεις του με την ρωσική ομάδα) με τον ΠΑΟΚ, αλλά σε κάθε περίπτωση το θέμα των εγγυήσεων είναι... λεπτό και προφανώς θα πρέπει να υπάρχει μια συνεννόηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον στενό συνεργάτη του Κοντομηνά για να φανεί τι μπορεί να γίνει από κοινού πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK