Μαλέλης: "Ραντεβού με τέσσερις χορηγούς..."

Ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, Μάνος Μαλέλης επιβεβαίωσε πως την Πέμπτη (9/7) θα γίνει συζήτηση με τέσσερις χορηγούς για την προοπτική συνεργασίας με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Μαλέλης: "Ραντεβού με τέσσερις χορηγούς..."
Κοντομηνάς

Πριν λίγες μέρες είχαμε αποκαλύψει πως για την Πέμπτη (9/7) "κλείστηκε" ραντεβού με τέσσερις χορηγούς προκειμένου να συζητηθεί η προοπτική συνεργασίας με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και αυτό το επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Μάνος Μαλέλης.

Συγκεκριμένα ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena:

Για τις χορηγίες που ψάχνει η ομάδα: "Πραγματικά τα πράγματα είναι δύσκολα γιατί με την δυσάρεστη κατάσταση όλοι είναι «κουμπωμένοι». Παρόλα αυτά δεν θα πάψει η διαφήμιση και θα βρεθούν οι χορηγίες. Ψάχνουμε περιπτώσεις. Την Πέμπτη μαζί με τον κ. Πρέλεβιτς και τον κ. Γαλατσόπουλο θα βρεθούμε στην Αθήνα για να συναντηθούμε με τέσσερις υποψήφιους χορηγούς. Είναι προσωπικές μου γνωριμίες και ανταποκρίθηκαν στο αίτημα μου. Έχουμε και την αισιοδοξία της παρουσίας του κ. Σαββίδη. Έχω μεγάλη επιθυμία να είναι κοντά μας και την επόμενη περίοδο με οποιονδήποτε τρόπο".

Για το αν θα παραμείνει ο Κοντομηνάς: "Σίγουρα δεν θα απομακρυνθεί από την ομάδα. Ακόμα δεν έχει συζητηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια".

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση: "Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δυναμώσει και αυτό είναι αλήθεια. Για να ενισχυθεί μια ομάδα θα πρέπει να έχει μια εικόνα για το μπάτζετ. Θα πρέπει να ξέρουμε ποιες είναι οι χορηγίες μας για να δούμε το τι θα μπορούμε να αποκτήσουμε. Είναι ενθαρρυντικό το ότι κλείσαμε αυτά τα τέσσερα ραντεβού που υπάρχει θετική διάθεση. Συζητάμε κάθε μέρα με τη διοίκηση και προσπαθούμε να βρούμε πόρους'.

News 24/7

24MEDIA NETWORK