Μαρκόπουλος: "Άλλος ΠΑΟΚ με Σχορτσανίτη"

Σούλης Μαρκόπουλος και Θανάσης Σκουρτόπουλος συμφώνησα για το δίκαιο της νίκης του ΠΑΟΚ στο Ρέθυμνο.

Μαρκόπουλος: "Άλλος ΠΑΟΚ με Σχορτσανίτη"
Σχορτσανίτης ΠΑΟΚ Μαρκόπουλος

Η θετική επίδραση της παρουσίας του Σοφοκλή Σχορτσανίτη ήταν ένας από τους λόγους που ο ΠΑΟΚ έφυγε με τη νίκη από το Ρέθυμνο, όπως δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο κόουτς του Δικεφάλου τόνισε: " Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στους παίκτες. Ξέραμε ότι είχαμε μία πολύ δύσκολη αποστολή ενώ προερχόμασταν από ένα δύσκολο και κουραστικό ταξίδι και από αρνητικά αποτελέσματα. Θέλαμε να αντιπαρέλθουμε την πίεση που θα μας δημιουργούσε η ομάδα του Ρεθύμνου. Βλέποντας το ματς του Ρεθύμνου απέναντι στον Παναθηναϊκό, προβληματίστηκα. Είναι μία πολύ καλή ομάδα η οποία αν αποκτήσει ρυθμό μέσα στο παιχνίδι, μπορεί να σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα και εμείς θα έπρεπε να τον «κόψουμε». Πιστεύω ότι αυτό το καταφέραμε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού.

Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι ο Σχορτσανίτης μας βοήθησε αρκετά με τον τρόπο με τον οποίο αλλάξαμε το στυλ παιχνιδιού και παίξαμε μέσα στη ρακέτα. Φυσικά είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Και οι δύο ομάδες κάθε εβδομάδα «παλεύουμε» να βάλουμε καινούρια στοιχεία και αυτό είναι ότι χειρότερο υπάρχει κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ευνοϊκή και να έρθουν τα αποτελέσματα έτσι όπως θέλουμε με την ανάλογη απόδοση. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ρεθύμνου. Ελπίζω ότι θα πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται".

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος σχολίασε από την πλευρά του: " Συγχαρητήρια στον κόουτς και στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Προερχόντουσαν από μία δύσκολη εβδομάδα. Παρ' όλα αυτά παίξανε με μεγάλα ψυχικά αποθέματα. Πολύ σωστά στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και πήραν μία δίκαιη νίκη. Όσον αφορά στην ομάδα μας για μία ακόμη φορά δεν καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς τα προβλήματα είναι πάρα πολλά. Είμαστε μία ομάδα 10 ημερών όσο και αν αυτό φαίνεται παράξενο.

Την προηγούμενη εβδομάδα δουλέψαμε σωστά με ολοκληρωμένο το ρόστερ μας. Σίγουρα δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι και έτσι όπως πρέπει μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε τέτοιες νίκες. Αυτό βέβαια δεν είναι δικαιολογία γιατί έτσι όπως πήγε το ματς με κάποιες καλύτερες επιλογές ίσως να ήμασταν εμείς οι νικητές. Το πρόβλημα είναι ότι δύσκολα περνάμε τους 60 πόντους στην επίθεση τη στιγμή που θεωρητικά διαθέτουμε ικανότητα. Αυτό είπα και στα παιδιά. Να γίνουμε ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να καταλαβαίνουμε τις οδηγίες και να λειτουργούμε ο ένας για τον άλλο. Για μένα ήταν η πρώτη ήττα που μας στοιχίζει περισσότερο γιατί είχαμε βάλει σαν στόχο να μην κάνουμε ήττα στο γήπεδο μας πέρα από τους δύο μεγάλους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ρέθυμνο - ΠΑΟΚ 63-74

News 24/7

24MEDIA NETWORK