Μαρκόπουλος: "Αν υπάρχει παίκτης και... χρήματα"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα για το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη πριν από τα πλέι οφ.

Μαρκόπουλος: "Αν υπάρχει παίκτης και... χρήματα"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κόουτς του ΠΑΟΚ: " Ήταν ένα ματς που θέλαμε να μπούμε δυνατά. Είχαμε δυνατή άμυνα και πήραμε διαφορά που την κρατήσαμε. Μετά τα 15 λεπτά η επίθεση μας δεν ήταν καλή και παρότι είχαμε καλές αμυντικές καταστάσεις, δεν τρέξαμε.

Είναι πρόβλημα η διακοπή, αφού μια ομάδα βγαίνει εκτός ρυθμού. Ορισμένoι παίκτες θα πάρουν άδεια αυτή την εβδομάδα και την επόμενη εβδομάδα θα δουλέψουμε για το ματς με την Κηφισιά. Θέλουμε οι παίκτες να είναι έτοιμοι στο επόμενο ματς σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα. Δεν είναι εύκολο αυτό και δεν υπάρχουν ομάδες για φιλικά. Θα προσπαθήσουμε για να είμαστε έτοιμοι.

Ο Λάζαρος ήρθε να κάνει προπόνηση για να δει σε τι κατάσταση είναι. Θα συνεχίσει τις προπονήσεις, θέλει να βελτιώσει ο ίδιος την αγωνιστική του κατάσταση. Εχει μείνει αρκετό καιρό έξω και θέλει να δει σε τι κατάσταη είναι. Για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή. Αν γίνει κάτι, η ομάδα θα βγάλει ανακοίνωση".

Αν υπάρχει κάποιος καλός παίκτης και αν υπάρχουν τα χρήματα... Συνεχώς μας στέλνουν παίκτες. Θα δούμε".

Ο Νίκος Βετούλας τόνισε από την πλευρά του: " Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Από το πρώτο δευτερόλεπτο μπήκε δυνατά. Είμαστε σε μια περίοδο που έχουμε τραυματισμούς. Δεν είχαμε τις λύσεις στο επιθετικό κομμάτι. Προσπαθήσαμε να βάλουμε τον Σιγκούνα στον τρόπο παιχνιδιού μας.

Πρέπει να έχουμε μια ολόκληρη προπονητική εβδομάδα. Εχουμε τον τελικό, είναι μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Από τη στιγμή που λείπει ο Γκάλογουεϊ, που είναι δημιουργός της ομάδας και ο Πεν, είναι λογικό να πηγαίνουμε σε ανορθόδοξες επιθέσεις".

Κρατάω την παρουσία του Νιφόρα, του Σιγκούνα και του Γοργόνη στο τέλος. Αν σου λείπουν βασικοί παίκες είναι πρόβλημα. Ελπίζουμε ο Πεν να μπει από τη Δευτέρα, για τον Γκάλογουεϊ δεν ξέρουμε ακόμη. Ο Αντωνάκης ίσως από Δευτέρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK