Μαρκόπουλος: "Δεν άξιζε τη νίκη ο Ολυμπιακός"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος ήθελε τη νίκη που θα άλλαζε το κλίμα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα.

Μαρκόπουλος: "Δεν άξιζε τη νίκη ο Ολυμπιακός"
Μαρκόπουλος ΠΑΟΚ

Κατά τον Σούλη Μαρκόπουλο ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να έχει νικήσει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, χωρίς να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη στην τελευταία φάση της κανονικής περιόδου.

Ο προπονητής του Δικεφάλου τόνισε: " Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως δεν την άξιζε την νίκη. Μπράβο στους παίκτες μου, έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι με την εμφάνιση που κάναμε εμείς και αυτή που έκανε ο Ολυμπιακός. Εμείς καταφέραμε να βγάλουμε εκτός αγώνα τον Ολυμπιακό αλλά μετά ήρθε η κόπωση των παικτών. Υπήρχε και η πίεση και οι παίκτες δεν ήταν τόσο φρέσκοι. Χάθηκε στις λεπτομέρειες το παιχνίδι, με μια άστοχη βολή και με μια καλή άμυνα που δεν έγινε (σ.σ. εννοεί πριν οδηγηθεί το ματς στη παράταση). Αυτό είναι το μπάσκετ... Ο Ολυμπιακός παίζει από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρώπη και είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Εμείς πάντως δημιουργήσαμε ρήγματα στην άμνα του Ολυμπιακού".

Για την μεγάλη ευστοχία του Ολυμπιακού στα δίποντα: " Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός είναι δυνατός κάτω από το καλάθι αλλά φέραμε το ματς εκεί που θέλαμε".

Για το ότι ο Χάκετ οδήγησε το ματς στην παράταση και τι έφταιξε: " Ηταν μια φάση... Δεν μπορείς να την εξηγήσεις".

Για το δύσκολο πρόγραμμα: " Έχουμε δύσκολα παιχνίδια. Αύριο φεύγουμε (στη Ρωσία για το ματς με την Αβτοντορ) μετά γυρνάμε Πέμπτη βράδυ και Παρασκευή πάμε στο Ρέθυμνο. Σίγουρα μια νίκη θα μας έδινε άλλη ψυχολογία".

Για τον Σχορτανίτη: " Είναι ένας καλός παίκτης. Ελπίζουμε πως θα μας βοηθήσει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK