Μαρκόπουλος: "Δεν δώσαμε όσα επιθετικά ριμπάουντ συνηθίζουμε"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος εστίασε στη βελτίωση του ΠΑΟΚ στο αμυντικό ριμπάουντ, στοιχείο που αποτέλεσε κλειδί για τη νίκη στο Ρέθυμνο.

Μαρκόπουλος: "Δεν δώσαμε όσα επιθετικά ριμπάουντ συνηθίζουμε"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Δικεφάλου τόνισε: " Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Το Ρέθυμνο είναι ομάδα που έχει πολύ καλούς παίκτες και τρέχει στο γήπεδο. Γύρισε πίσω ο Σάφτενααρ, ο οποίος τους δίνει μεγάλη δύναμη στη ρακέτα. Παρόλα αυτά η δική μας ομάδα έπαιξε καλά στην άμυνα. Δεν δώσαμε τόσα πολλά επιθετικά ριμπάουντ όσα δίνουμε συνήθως. Είχαμε την εμπειρία και περάσαμε την μπάλα κάτω από τη ρακέτα".

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος σχολίασε: " Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει φτιάξει την δική της πορεία. Πολύ αξιόλογη και πολύ δυνατή, παίζοντας πολύ ωραίο μπάσκετ. Έτσι έπαιξε και σήμερα. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εξ αρχής. Νομίζω ότι τη διαφορά έκανε η εμπειρία και ικανότητα κάποιων παικτών του ΠΑΟΚ, σε σχέση με το ταλέντο αλλά και την απειρία που διαθέτουμε εμείς.

Ελπίζουμε με την είσοδο του Σάφτενααρ να δώσουμε κάποιες λύσεις στο παιχνίδι μας. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια δεν έχουμε καθόλου καλή εικόνα. Να βρούμε πάλι ρυθμό γιατί αυτό που μας στοίχισε ήταν οι διακοπές που παίξαμε τρία παιχνίδια σε 50 μέρες. Έρχεται άλλη μία διακοπή και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε με αυτό. Συνεχίζουμε. Θα βρούμε τα κομμάτια που λείπουν. Πρέπει να γίνουμε πιο ομαδικοί και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK