Μαρκόπουλος: "Φτηνά τα λάθη μας"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος εστίασε στα πολλά λάθη των παικτών του, τη στιγμή που ο Γουίλιαμ Χάτσερ μίλησε για την πληγή των χαμένων αμυντικών ριμπάουντ.

Μαρκόπουλος: "Φτηνά τα λάθη μας"
Μαρκόπουλος ΠΑΟΚ Χάτσερ

Σούλης Μαρκόπουλος και Ουίλιαμ Χάτσερ μίλησαν για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη στο ντέρμπι.

Ο κόουτς του "Δικεφάλου" σχολίασε: " Συγχαρητήρια στον Άρη. Είχε περισσότερες δυνάμεις, έπαιξε πιο ορθολογικά στο τέλος του αγώνα και πήρε τη νίκη. Εμείς κάναμε "φτηνά" λάθη και κυρίως μαζεμένα, ιδίως επιθετικά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγούμε εκτός ρυθμού. Τα επιθετικά ριμπάουντ ήταν σίγουρα καθοριστικά, αλλά πιστεύω ότι τα λάθη μας ήταν αυτά που έδωσαν τη νίκη στον Άρη. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Άρη.

Τα λάθη μας ήταν επιθετικά. Αμυντικό λάθος δεν υπάρχει. Στην άμυνα είναι ομαδική δουλειά. Υπάρχει η κούραση. Έχουμε και προβλήματα. Τρεις παίκτες δεν προπονήθηκαν και δεν ξέραμε, αν θα παίξουν. Το μυαλό στο τέλος δεν λειτούργησε όπως έπρεπε λόγω της πίεσης".

Από την πλευρά του ο Αμερικάνος γκαρντ τόνισε: " Έγινε ένα παιχνίδι με σκαμπανεβάσματα στο σκορ. Τετοιοι αγώνε όταν γίνονται στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου με τόσο κόσμο κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ο καθοριστικός παράγοντας για τη νίκη του Άρη ήταν τα ριμπάουντ. Πήραν 19 επιθετικά και αυτό τους έδωσε έξτρα κατοχές. Αυτό ήταν το σημείο-κλειδί για το τελικό αποτέλεσμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άρης - ΠΑΟΚ 84-72

News 24/7

24MEDIA NETWORK