Μαρκόπουλος: "Μας δυνάμωσαν οι απουσίες"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του για τη συμπεριφορά τους στο ματς με τον Κόροιβο.

Μαρκόπουλος: "Μας δυνάμωσαν οι απουσίες"
Μαρκόπουλος ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Κόροιβο έπαιξε δίχως τους Σχορτσανίτη και Βασιλειάδη και ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες του ανέλαβαν περισσότερες ευθύνες.

Συγκεκριμένα ο Ελληνας κόουτς είπε: " Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που παίζει δυνατή και σκληρή άμυνα. Ξέραμε ότι έπρεπε να δουλέψουμε σε πολλά σημεία για να μείνουμε κοντά στο σκορ. Αρχίσαμε πολύ καλά, αλλά μετά είχαμε ένα κενό διάστημα.

Ο Κόροιβος μάς πίεσε και μας άνοιξε την άμυνα και δεν είχαμε την δυνατότητα να ακολουθήσουμε, οπότε μείναμε πίσω στο σκορ στο δεύτερο δεκάλεπτο. Εκεί βάλαμε τρία μεγάλα σουτ και πήραμε αυτοπεποίθηση για να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Κόροιβος μας δημιούργησε πρόβλημα σε επίθεση και άμυνα, μετέφερε το παιχνίδι κάτω από το καλάθι κι εμείς είχαμε πρόβλημα στο λόου ποστ.

Αλλάξαμε στιλ παιχνιδιού, βελτιώσαμε την κατάσταση, βάλαμε σουτ, μείναμε στο παιχνίδι και στο τελευταίο πεντάλεπτο ήμασταν πιο γεμάτοι από τον αντίπαλό μας. Οι έμπειροι παίκτες μας έδειξαν πόσο πολύ θέλαμε το ματς, πήραμε διαφορά στο σκορ και φτάσαμε στη νίκη.

Άλλο παιχνίδι ήταν αυτό με το Φάρο. Εκεί χάθηκε ένας στόχος και δεν συγκρίνεται με καμία νίκη. Είχαμε απουσίες, αυτό δυνάμωσε τους παίκτες, ανέλαβαν περισσότερες ευθύνες, έβγαλαν ενέργεια στο γήπεδο και αυτό μας βγήκε σε καλό. Θα δούμε μέχρι που θα φτάσουμε, το πρωτάθλημα κρίνεται στα πλέι οφ".

Από την πλευρά του ο προπονητής του Κόροιβου Χάρης Μαρκόπουλος δήλωσε: " Ήταν ένα πολύ περίεργο και δύσκολο παιχνίδι για μας. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα έρθει πολύ συγκεντρωμένος. Ίσως οι απουσίες δύο πρωτοκλασάτων παικτών να δημιούργησε την εντύπωση ότι θα είναι εύκολο το έργο μας, αλλά ας μην έχουν ασθενή μνήμη. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα των τελευταίων ετών και μπορεί να σε καταστρέψει, αν σε πάει στο παιχνίδι του.

Μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο είχαμε τον έλεγχο στο παιχνίδι, εκεί δεν είχαμε ίσως το καθαρό μυαλό. Ο ΠΑΟΚ πήρε διαφορά και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε. Έχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για να κλείσει ο πρώτος γύρος και να δούμε πως στο δεύτερο γύρο θα προστατέψουμε και την έδρα μας. Συνεχίζουμε με σκυμμένο το κεφάλι, γιατί πρέπει να δουλέψουμε. Οι παίκτες έδειξαν μεγάλη διάθεση στο παιχνίδι και δεν μπορούμε να έχουμε κανένα παράπονο. Κοιτάμε τον Κόροιβο και όχι ποιος είναι ο αντίπαλός μας. Το θέμα είναι να δούμε τον Μάιο, εάν πετύχαμε τους στόχους μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK