Μαρκόπουλος: "Μπορεί να μείνω πέντε ημέρες, μπορεί και πέντε χρόνια"

Επίσημη "πρώτη" είχε τη Δευτέρα ο μπασκετικός ΠΑΟΚ και ο Σούλης Μαρκόπουλος, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, μίλησε για τους εφετινούς στόχους, τις μεταγραφές και την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μαρκόπουλος: "Μπορεί να μείνω πέντε ημέρες, μπορεί και πέντε χρόνια"

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για τον στόχο της φετινής σεζόν: "Να φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα να μάχεται μέσα στο γήπεδο και σε κάθε παιχνίδι να παλεύει και να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Σαν ΠΑΟΚ πάντα θες να πετύχεις, πάντα θες να είσαι ψηλά".

Για τις μεταγραφές των Αμερικανών και το προφίλ της ομάδας: "Ελπίζουμε ότι οι παίκτες που πήραμε θα μπουν γρήγορα στο πνεύμα του ΠΑΟΚ, αφού ξέρουν πως παίζει η ομάδα, μιας και αγωνίζονταν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το στιλ μας δεν ξέρω ποιο θα είναι. Ανάλογα με την ικανότητα των παικτών. Αν μπορούμε να τρέξουμε, θα το κάνουμε. Θα τα δούμε όλα".

Για τις διαφορές με το περσινό ρόστερ: "Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω πως είναι οι Αμερικάνοι μας. Κάθε ομάδα έχει το δικό της προφίλ μέσα στο γήπεδο. Όλα θα τα δείξει ο χρόνος".

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΚΑΟΔ: "Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Όλες οι ομάδες δεν θα ξέρουν τι θα έχουν να αντιμετωπίσουν. Όποια ομάδα ανταποκριθεί καλύτερα στις εντολές του προπονητή και τις βγάλει στο γήπεδο, θα κερδίσει".

Για το αν πέτυχε όλους τους μεταγραφικούς στόχους: "Στόχος μας ήταν να κρατήσομυε τον περυσινό κορμό και να προσθέσουμε έναν-δύο παίκτες. Δεν το κάναμε, αλλά πήραμε καλούς παίκτες. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα μπορέσουμε να ενσωματώσουμε τους νέους παίκτες στην ομάδα".

Για το αν έχει κλείσει το ρόστερ: "Αυτή τη στιγμή, ναι. Αν αλλάξει κάτι στον οικονομικό τομέα, ίσως καταφέρουμε να κάνουμε κάτι".

Για την αυξημένη κίνηση στα διαρκείας: "Αυτό δείχνει ότι οι οπαδοί μας βλέπουν την δουλειά που κάνουμε. Ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτό και εμείς από την πλευρά μας να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ και του κόσμου του".

Για το νέο του συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας: "Άλλες συμφωνίες κρατάνε πέντε μέρες, άλλες πέντε μήνες. Μακάρι να είμαστε όλοι γεροί, μακάρι ο ΠΑΟΚ να παίζει καλό μπάσκετ. Μακάρι να ανέβει κι άλλο το μπάσκετ της Θεσσαλονίκης για να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο".

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση που έρχεται από τον ΕΣΑΚΕ, όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος θα διεξάγονται Σάββατο στις 17.00! Εξαιρούνται τα ματς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που θα διεξάγονται Κυριακή και Δευτέρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK