Μαρκόπουλος: "Όλοι είναι παίκτες του ΠΑΟΚ"

Ευχαριστημένος ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος από την συγκέντρωση που είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ απέναντι στα Τρίκαλα

Μαρκόπουλος: "Όλοι είναι παίκτες του ΠΑΟΚ"
Μαρκόπουλος ΠΑΟΚ

Η βοήθεια που πήρε ο ΠΑΟΚ από τους παίκτες του πάγκου ήταν πολύ σημαντική για τη νίκη στα Τρίκαλα. Πάντως ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν έκανε... διακρίσεις.

Ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας κόουτς: " Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την συγκέντρωση που είχαν σε αυτήν τη δύσκολη έδρα και αυτό μας έδωσε το δικαίωμα να φτάσουμε στη νίκη. Ξέραμε ότι δεν έπρεπε να αφήσουμε καθόλου την αντίπαλη ομάδα να τρέξει, έπρεπε να μην τους αφήσουμε να φτάσουν κοντά στο καλάθι και νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε πλήρως. Το μόνο άσχημο σημείο είναι ότι όταν η ομάδα ξέφυγε κάποια στιγμή με 17 πόντους, χαλάρωσε, χάθηκαν δύο-τρία εύκολα σουτ και επανήλθε η ομάδα των Τρικάλων στο παιχνίδι.

Όλοι είναι παίκτες της ομάδας. Ανάλογα με το παιχνίδι τούς βγαίνουν και οι επιλογές. Ο Κλάντον ήταν καλός σε άμυνα και επίθεση για το διάστημα που αγωνίστηκε. Βοήθησε και είχε δέσιμο με τους συμπαίκτες του. Ολοι είναι παίκτες του ΠΑΟΚ και όλοι προπονούνται για να είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα".

Ο Κώστας Φλεβαράκης επεσήμανε: " Νομίζω ότι δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια τα παιδιά, αλλά όταν ο ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ καλός, χωρίς να έχει καμία σχέση με την ομάδα των τελευταίων εβδομάδων. Ολοι οι παίκτες του ήταν έτοιμοι ακόμα και αυτοί που μπήκαν από τον πάγκο, στα μεγάλα σουτ. Νομίζω ότι ακόμα και όταν φτάσαμε στους πέντε πόντους με υπερπροσπάθεια, ξαναπέτυχαν μεγάλα σουτ που τους βοήθησαν να ξεφύγουν.

Είμαστε σε μια κατάσταση που πρέπει να παλέψουμε για να πετύχουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και κανένα παιχνίδι δεν θεωρείται δεδομένο. Οι απουσίες μας επηρέασαν, δεν ρίχνουμε ευθύνες σε κανέναν. Πρέπει με ομαδικό τρόπο να καλύψουμε τα κενά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ακτινογραφία για Μαργαρίτη

Τρίκαλα - ΠΑΟΚ 79-88

News 24/7

24MEDIA NETWORK