Μαρκόπουλος: "Οχι τόσο δυνατή η άμυνα"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στο ότι η άμυνα των "ασπρόμαυρων" δεν ήταν τόσο δυνατή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Μαρκόπουλος: "Οχι τόσο δυνατή η άμυνα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συγκεκριμένα είπε: "Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο ματς και πως η ΑΕΚ θα ερχόταν δυνατά. Είχαμε προβλήματα με τρεις παίκτες αυτή την εβδομάδα και πιστεύω πως επιθετικά ήμασταν αρκετά καλοί αλλά αυτό δεν συνεχίστηκε στην διάρκεια. Η άμυνα μας δεν ήταν τόσο δυνατή όσο θέλαμε να είναι και πήραμε γρήγορες επιθέσεις. Δώσαμε το δικαίωμα στους αντιπάλους να πάρουν διαφορά και από εκεί και πέρα όλα δυσκόλεψαν στο δεύτερο ματς. Δεν ξέρουμε ποιους παίκτες θα έχουμε στη διάθεσή μας στο τρίτο ματς".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ "κυνηγούσε" στο τέλος την ΑΕΚ με τον Σχορτσανίτη στη σύνθεσή του: " Δεν φάγαμε καλάθι από αντίπαλο του Σχορτσανίτη εκείνο το διάστημα".

Για την διαιτησία: "Δεν θέλω να μιλάω με την διαιτησία. Το να διαμαρτύρεται όμως συνεχώς η ΑΕΚ για την διαιτησία, δεν είναι σωστό για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος".

Για το τι εννοεί πως δεν ξέρει τι παίκτες θα έχει στη διάθεσή του στο τρίτο ματς: "Ο Σχορτσανίτης έπαιξε με ένεση (σ.σ. στη μέση). Ο Τέπιτς κούτσαινε και απείχε από δύο προπονήσεις. Ο Χάτσερ τρεις μέρες δεν έκανε προπονήσεις, μπήκε και έπαιξε. Θα δούμε".

Τέπιτς: "Μπορούμε την νίκη στο τρίτο ματς"

Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιλένκο Τέπιτς τόνισε: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως κάθε παιχνίδι πλέι οφ. Το κρίσιμο σημείο ήταν στο δεύτερο δεκάλεπτο. Καταφέραμε να κοντρολάρουμε τον ρυθμό στο πρώτο δεκάλεπτο και στην αρχή του δεύτερου, αλλά στο τελευταία πέντε λεπτά η Αεκ έκανε ένα καλό σερί και κατάφερε να προηγηθεί με 13 πόντους. Προσπαθήσαμε και παλέψαμε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο αρκετά στην άμυνα. Στην επίθεση δεν βάλαμε κάποια σουτ και μερικές φορές ήμασταν βιαστικοί. Δεν αντιδράσαμε σωστά στην επιθετική άμυνα της ΑΕΚ και χάσαμε. Η σειρά είναι στο 1-1 και υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι την Τετάρτη. Πιστεύω θα είναι πιο δύσκολο από το πρώτο παιχνίδι αλλά ακόμα πιστεύω ότι έχουμε τις πιθανότητες να πάμε εκεί και να κερδίσουμε. Εξαρτάται από εμάς... Να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτή την ήττα, να αντιδράσουμε σωματικά και πνευματικά και να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Τετάρτης".

Για την πίεση που υπήρχε: " Σε πολλές περιπτώσεις μέσα στη σεζόν ενώ είχαμε την δυνατότητα να κερδίσουμε δεν τα καταφέραμε. Οπως σε παιχνίδια με τον Φάρο, με τον Αρη στην έδρα μας ή την Ολντεμπουργκ που ήταν καλή ομάδα αλλά δεν νικήσαμε. Ισως ήταν πολύ σημαντικό πρόβλημα ότι είχαμε πίεση για να τελειώσουμε εδώ την σειρά. Μερικές φορές δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε την κατάσταση στην εξέλιξη του αγώνα σε δύσκολα παιχνίδια. Ενδεχομένως να μιλάμε παραπάνω στους διαιτητές μέσα στο παιχνίδι και να χάνουμε τη συγκέντρωση μας. Πίεση υπάρχει σε τέτοια παιχνίδια αλλά πρέπει να μπορέσεις να το χειριστείς σωστά για να φτάσεις στη νίκη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK