Μαρκόπουλος: "Πώς θα ένιωθε ο παίκτης του ΠΑΟΚ αν μιλούσε γι' αυτούς που θέλουμε;"

Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αρκαδικού ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για την επικείμενη ενίσχυση του ρόστερ.

Μαρκόπουλος: "Πώς θα ένιωθε ο παίκτης του ΠΑΟΚ αν μιλούσε γι' αυτούς που θέλουμε;"
Μαρκόπουλος ΠΑΟΚ

Ο Σούλης Μαρκόπουλος θέλησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του σε ό,τι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ευρεία νίκη επί του Αρκαδικού.

" Ο,τι κι αν συμβεί, θα γίνει ανακοίνωση. Αν πω εγώ σε ποιες θέσεις θέλουμε παίκτη, μετά ο παίκτης του ΠΑΟΚ πως θα ένιωθε;", αποκρίθηκε με ρητορική ερώτηση.

Κατά τ' άλλα τόνισε: " Στο β' ημίχρονο παίξαμε όπως θα θέλαμε να παίζουμε. Ξέραμε πως ο Αρκαδικός έχει καλά ποστοστά στα τρίποντα. Δύο τρίποντα στο ξεκίνημα του αγώνα τον βοήθησαν και εμείς μετά είχαμε ένα στρεσάρισμα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε στην πρώτη πάσα και μετά βγήκαν εύκολα καλάθια. Εχουμε δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη, θα πάμε εκεί για το καλύτερο αποτέλεσμα".

Δίχως διάθεση δεν μπορείς να παίξεις μπάσκετ. Αν δεν παίξεις δυνατά, δεν θα φέρεις αποτελέσματα. Ήταν και τεχνικό το θέμα όμως γιατί στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν δύο βήματα πιο πίσω στην άμυνα. Έτσι ο Αρκαδικός βρήκε τα σουτ και μας πήρε επιθετικά ριμπάουντ.

Είναι θέμα ενέργειας και πρέπει να έχεις διάθεση για να κερδίσεις τα ριμπάουντ. Πολλές φορές η στατιστική δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα στα ριμπάουντ γιατί μπορεί μια ομάδα να πάρει τρία ριμπάουντ σε μια φάση".

Μακάρι να παίζουμε όπως στο τρίτο δεκάλεπτο και ακόμη καλύτερα. Θα θέλαμε να συμβαίνει αυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ-Αρκαδικός 74-54

News 24/7

24MEDIA NETWORK