Μαρκόπουλος: "Ταπεινωτική ήττα για τον ΠΑΟΚ"

Εμφανώς απογοητευμένος από την ανταπόκριση των παικτών του στις ανάγκες του αγώνα ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την ήττα από την Κηφισιά. Χαρούμενος αλλά προσγειωμένος ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Μαρκόπουλος: "Ταπεινωτική ήττα για τον ΠΑΟΚ"
Μαρκόπουλος ΠΑΟΚ

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του σε άμυνα και επίθεση. Συγκεκριμένα είπε: " Μπράβο στην Κηφισιά, άξιζε την νίκη. Ήταν μια ταπεινωτική ήττα που δεν αρμόζει στο όνομα του ΠΑΟΚ. Είπα στους παίκτες πως αν χαλαρώσουν αμυντικά, θα είναι δύσκολο ματς. Όταν δέχεσαι 44 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, σημαίνει πως δεν είσαι συγκεντρωμένος. Σε όλα τα σημεία δεν παίξαμε άμυνα. Όταν δεν παίζεις άμυνα, έχεις άγχος επιθετικά και δεν έχεις καθαρό μυαλό. Και μετά προσπαθείς να μπεις στο ματς ανορθόδοξα.

Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, είναι πρόβλημα για εμάς η ψυχολογία που έχουν οι παίκτες. Είχαν μεγάλη ατονία σε άμυνα και επίθεση. Δεν μπορείς να έχεις μηδέν φάουλ και να αφήνεις να κάνεις ντράιβ. Πρέπει να είσαι χαμένος στο γήπεδο.

Δεν έχουμε βρει τον σέντερ που θέλαμε. Δεν έχουμε κάτι νέο σε αυτό. Όταν έχεις αδυναμία κάπου, φαίνεται σε όλους τους τομείς. Η ομάδα χωλαίνει και επιθετικά και αμυντικά.

Πρέπει να γίνει συζήτηση με τους παίκτες. Το πώς εκφράζεται ο καθένας στο γήπεδο, κανείς δεν μπορεί να το καταλάβει. Το ίδιο στιλ προπονήσεων έκανα, το ίδιο στυλ θα ακολουθήσω. Πρέπει να παίζουμε σωστά τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Στην άμυνα κάναμε παιδαριώδη λάθη. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα για το σχεδιασμό".

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε: "Πήραμε μια νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου που τον σεβόμαστε πολύ. Αυτή η νίκη, ειδικά όταν γίνεται στην Πυλαία, παίρνει μεγαλύτερη αξία. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά που ο ΠΑΟΚ πήρε διαφορά 12 πόντους, ελέγξαμε το ματς. Ο Τζερόντ Στίγκερς μάς έδωσε ώθηση, πήραμε μια διαφορά 10 πόντων στο τέταρτο δεκάλεπτο σταματώντας τον Βασιλειάδη και έχοντας καλό ρυθμό επιθετικά και αμυντικά με τον Ντάντε Στίγκερς.

Είχαμε ψυχικά αποθέματα στο τέλος και με μεγάλα σουτ, πήραμε το ματς. Μπράβο στους παίκτες. Εχουμε φιλοδοξία πως μπορούμε να βελτιώσουμε κι άλλο το παιχνίδι μας. Ο Μαρκόπουλος είναι παράδειγμα για όλους τους προπονητές και έχει δύσκολες συνθήκες για να δουλέψει. Ο ΠΑΟΚ δουλεύει με τις δικές του δυνάμεις, είναι σε υψηλό επίπεδο και έτσι η αξία της νίκης μας είναι μεγαλύτερη, Είναι από τις πιο μεγάλες νίκες που έχουμε πάρει.

Ο Στίγκερς είναι ο πιο έμπειρος γκαρντ που έχουμε. Ο Γκίκας έχει θητεία στον Αρη, αλλά όχι με συνέπεια γιατί είχε τραυματισμούς. Σε εμάς έχει έναν πιο υπεύθυνο ρόλο. Ο Στίγκερς έχει την απαιτούμενη εμπειρία, σίγουρα είχε λάθη αλλά είχε και καλές αποφάσεις. Ειδικά στο κομμάτι τις άμυνας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ-Κηφισιά 67-73

News 24/7

24MEDIA NETWORK