Μαρκόπουλος: "Χωρίς περιθώρια μέχρι τον Δεκέμβριο"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν έμεινε στη νίκη επί του ΚΑΟΔ, αλλά στάθηκε στα δικαιώματα που έδωσε η ομάδα απόρροια των λαθών.

Μαρκόπουλος: "Χωρίς περιθώρια μέχρι τον Δεκέμβριο"

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ έδωσε συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ γιατί " μας έβγαλε σε αρκετά σημεία εκτός πλάνων και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα", αλλά και στον κόσμο " που ήρθε στο γήπεδο και δημιούργησε μία όμορφη ατμόσφαιρα".

Εστίασε όμως στο γεγονός πως " κάναμε λάθη στον τρόπο με τον οποίο αμυνθήκαμε και αυτό έδωσε πολλά δικαιώματα στον αντίπαλο όπως επίσης τους δώσαμε πολλά ριμπάουντ. Θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα βελτιώσουμε. Ξέρουμε ότι είμαστε κουρασμένοι, αυτή είναι η κατάσταση στην ομάδα το ξέρουν και οι παίκτες μέχρι τέλος Δεκεμβρίου έτσι θα συνεχίσουμε, με παιχνίδια χωρίς να έχουμε περιθώρια για ξεκούραση".

"Δεν υπάρχει Μπράουν στην Ελλάδα"

Ο Κώστας Μέξας ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια, όχι όμως το αποτέλεσμα. Παρατήρησε χαρακτηριστικά πως " έχουμε τα θέματά μας, θέλουμε χρόνο για να βρούμε τα πατήματά μας. Δεν είμαι των αλλαγών, ούτε η ομάδα είναι. Αν χρειαστεί να γίνει κάτι, θα γίνει, αλλά θα πρέπει να ξεχάσουμε την περίπτωση του Μπράουν, γιατί δεν υπάρχει πλέον τέτοιος παίκτης στην Ελλάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK