Με το μυαλό στον Σαββίδη

Το ότι στον μπασκετικό ΠΑΟΚ προσδοκούν σε μια μεγαλύτερη βοήθεια από τον Ιβάν Σαββίδη είναι κάτι για το οποίο έχουμε γράψει εδώ και πολύ καιρό.

Με το μυαλό στον Σαββίδη

Για να φανεί βέβαια αν μπορεί αυτό το ενδεχόμενο να πάρει σάρκα και οστά θα πρέπει να γίνει μια κουβέντα μαζί του και αυτό δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να προγραμματιστεί. Η... ατζέντα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ είναι γεμάτη, ως εκ τούτου στη παρούσα φάση τηρείται στάση αναμονής.

Στη παρουσίαση του Χουμπ Στέφενς που μπορεί να γίνει προς το τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της άλλης, ο Σαββίδης αναμένεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη (εκτός αυτού αναμένεται να είναι και στη "πρώτη" της ομάδας προς το τέλος του μήνα), οπότε αν είναι... διαθέσιμος τότε, ίσως γίνει κάποια κουβέντα.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς (μιλάει συχνά με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τον οποίο βλέπει και στο "Μακεδονία Παλλάς) λέει πως η ομάδα χρειάζεται έναν ιδιοκτήτη, επομένως η συζήτηση λογικά θα φτάσει και στο αν ενδιαφέρεται ο Σαββίδης να ασχοληθεί μετοχικά με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο κάθε μορφή βοήθεια είναι... καλοδεχούμενη στους "ασπρόμαυρους". Οι οποίοι έχουν κατά νου και το τι θα γίνει με τις χορηγίες (για παράδειγμα λένε στον ΠΑΟΚ πως θα ήταν καλό ο Κώστας Αμοιρίδης να είναι κοντά στο μπάσκετ και πως θα του γίνει μια σχετική κρούση), θέμα στο οποίο δεν είναι καθόλου εύκολο να υπάρχουν αποτελέσματα από τον Ιούνιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK