Μειώθηκαν οι απουσίες για τον ΠΑΟΚ

Αρχίζει να υποχωρεί η επιδημία γαστρεντερίτιδας που ταλαιπώρησε παίκτες και στελέχη του ΠΑΟΚ.

Μειώθηκαν οι απουσίες για τον ΠΑΟΚ

Μειώθηκαν οι απουσίες παικτών μετά τη γαστρεντερίτιδα που έπληξε τον ΠΑΟΚ.

Βασιλειάδης, Σχορτσανίτης, Μάρκοβιτς, Λιάπης και Τσόχλας ήταν αυτοί που δεν προπονήθηκαν την Κυριακή, με την κατάσταση πάντως να καλυτερεύει, αφού οι Ντούβνιακ, Δέδας και Τέπιτς τέθηκαν στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου.

Τη Δευτέρα ο κόουτς του "Δικεφάλου" ευελπιστεί ότι άπαντες θα πάρουν μέρος στο πρόγραμμα, στη διάρκεια του οποίου θ' αναλυθεί η Ζενίτ, προσεχής αντίπαλος στο Eurocup. Το βράδυ της Τρίτης θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη η αποστολή των Ρώσων και την Τετάρτη το πρωί θα γίνει η προπόνησή της στο Παλατάκι.

Εν τω μεταξύ, το πρωί της Κυριακής μέλη του ΠΑΟΚ, νυν αλλά και πρώην, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν με τον Γιώργο Μπαλογιάννη, στο περιθώριο της παρουσίασης του μη κερδοσκοπικού σωματείου κοινωνικού χαρακτήρα με την επωνυμία "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ" που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η γνωριμία κάθε ενδιαφερόμενου με το σύλλογο (του οποίου ο Γιώργος Μπαλογιάννης είναι πρόεδρος) και τους σκοπούς του και ιδιαίτερα με την προώθηση της κετογονικής θεραπείας, ως εναλλακτικό μέσο βελτίωσης ή και εξάλειψης της φαρμακοανθεκτικής επιληψίας.

Μαζί με τον Γιώργο Μπαλογιάννη ήταν στην εκδήλωση μεταξύ άλλων και οι Γιάννης Γιαννούλης, Γιώργος Μασλαρινός, Θανάσης Κουματσιώτης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Κώστας Χαραλαμπίδης, Νίκος Σταυρόπουλος, Λευτέρης Κακιούσης, Δημήτρης Καλπάκης και Μάκης Χασιώτης.

Αφιερώματα ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν τα ελληνικά μουσεία έσωζαν τις αρχαιότητες μας από τους Ναζί. Αδημοσίευτες φωτογραφίες

Το news247 παρουσιάζει αδημοσίευτο υλικό από την τιτάνια προσπάθεια των Ελλήνων αρχαιολόγων να "εξαφανίσουν" τους θησαυρούς των μουσείων λίγο πριν την είσοδο των Γερμανών κατακτητών

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ