Μέρος του προγράμματος ο Βον

Ο Τζούλιαν Βον, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο, συμμετείχε σε μικρό μέρος του προγράμματος του ΠΑΟΚ την Κυριακή (24/5).

Μέρος του προγράμματος ο Βον
INTIME SPORTS

Ο Αμερικανός συμμετείχε σε μικρό μέρος του προγράμματος ,καθώς εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο και σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στον εκτός έδρας αγώνα της Τρίτης (26/5) με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος ανέλυσε στους παίκτες του τι θα πρέπει να προσέξουν στο παιχνίδι των "πρασίνων", ενώ κατά τα άλλα, με την ευκαιρία της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια επαφή μαζί του.

Τσόχλας: "Να δούμε όσο πιο γεμάτο το γήπεδο"

Στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ μίλησε ο Απόλλων Τσόχλας, ο οποίος αναφέρθηκε στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ, αλλά και στη "μάχη" των ημιτελικών κόντρα στον Παναθηναικό.

Πως είδες την σειρά των αγώνων με το Ρέθυμνο;

"Ήταν μία δύσκολη σειρά με κλειστά ματς χαμηλά σκορ απέναντι σε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Δείξαμε τον χαρακτήρα μας στο τρίτο ματς και προκριθήκαμε δίκαια".

Πόσο σημαντικό είναι για τον φετινό ΠΑΟΚ η πρόκριση του στην ημιτελική σειρά των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ;

"Η ομάδα έκανε 19 νίκες στην κανονική περίοδο (καλύτερη επίδοση εδώ και 17 χρόνια) που μας έδωσαν εύκολα την τρίτη θέση. Αν δεν προκρινόμασταν θα πήγαιναν στράφι όσα κάναμε ως τώρα και θα ήταν αποτυχία η σεζόν . Είναι πολύ σημαντικό για μας που συνεχίζουμε".

Ένα σχόλιο για την δικιά σου απόδοση στη φετινή σεζόν

"Είναι καλύτερη από την προηγούμενη σεζόν κι ελπίζω χειρότερη από την επόμενη".

Πόσο σημαντική θα είναι η παρουσία του κόσμου στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό;

"Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε όλο το χρόνο. Μπορεί να δώσουμε ακόμα και πέντε εντός έδρας ματς στα οποία θα θέλαμε να δούμε όσο πιο γεμάτο γίνεται το γήπεδο μας χωρίς ούτε μια άσχημη συμπεριφορά".

Πώς σχολιάζεις την Basket League ΣΚΡΑΤΣ όσον αφορά στο αγωνιστικό επίπεδο αλλά και την παρουσία άλλων ομάδων που ξεχώρισες;

"Ήταν αντικειμενικά το καλύτερο κι ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών με μεγάλες ομάδες να δείχνουν ότι αφήνουν πίσω τα προβλήματα του παρελθόντος και πραγματικά εξαιρετική την παρουσία των ομάδων της επαρχίας που αποπνέουν υγεία. Αν έπρεπε να ξεχωρίσω μία θα ήταν ο Κόροιβος μια ομάδα που στην πρώτη της εμφάνιση με ρούκι προπονητή κατάφερε να παλέψει όλα τα ματς εντός κι εκτός έδρας και τελικά να μπει και στα πλέι οφ".

Στην σειρά των αγώνων με τον αντίπαλο τον Παναθηναϊκό τι ελπίζεις να δεις;

"Ελπίζω να δω λιγότερο βίντεο την επομένη των αγώνων κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε κάνει στο γήπεδο αυτά που πρέπει".

Για το δικό σου μέλλον στον ΠΑΟΚ;

"Ελπίζω και τα επόμενα δύο χρόνια η ομάδα να δείξει την ίδια σταθερότητα και να καταφέρει αν βρει τις συνθήκες να κάνει και το βήμα παραπάνω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK