"Μέσα" ο Βασιλειάδης

Ο Κώστας Βασιλειάδης πήρε μέρος στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας και ανέβασε ρυθμούς μετά το πρόβλημα που έχει εδώ και καιρό στο πέλμα.

"Μέσα" ο Βασιλειάδης
Βασιλειάδης-ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Θετικά νέα για τον Κώστα Βασιλειάδη... Την Δευτέρα ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής συμμετείχε στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ. "Από το πρωί στο γήπεδο σήμερα και μετά από καιρό, όλοι μαζί στην προπόνηση. Και ο Κώστας Βασιλειάδης", αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Βασιλειάδης θυμίζουμε πως εδώ και καιρό ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας καθώς είχε πρόβλημα στο πέλμα. Από την στιγμή που δεν νιώθει ενοχλήσεις αυτές τις μέρες, θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών, ματς στο οποίο αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης που νιώθει καλά μετά το διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική.

Χαλαρό το πρωινό πρόγραμμα της Δευτέρας

Η επιστροφή του Βασιλειάδη στις προπονήσεις για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό ασφαλώς είναι κάτι θετικό για τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί πως το πρωινό πρόγραμμα της Δευτέρας έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς. Απομένει να φανεί πλέον σε τι κατάσταση θα είναι ο Βασιλειάδης (αναφορικά με το πέλμα του) όταν η προπόνηση γίνει σε πιο ανεβασμένους ρυθμούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK