Μέχρι την Παρασκευή ο Μπάλαμπαν

Το συμβόλαιο του Ντάρκο Μπάλαμπαν εκπνέει και την Παρασκευή ή το Σάββατο θα αποφασιστεί από τον ΠΑΟΚ το μέλλον του. Έμεινε πάντως εκτός προπόνησης, όπως οι Ντούβνιακ και Τσόχλας.

Μέχρι την Παρασκευή ο Μπάλαμπαν

Ο Ντάρκο Μπάλαμπαν είχε υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και η ανανέωσή του θα κριθεί μέσα στα επόμενα 24ώρα.

Δεν αποκλείεται η απόφαση για το μέλλον του Σέρβου σέντερ να εξαρτηθεί από την απάντηση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, στην πρόταση συνεργασίας που του έχει κατατεθεί. Ο "Σόφο" είναι σε πρώτο πλάνο και αναμένεται με αγωνία το τι θα πει στους ανθρώπους του "Δικεφάλου". Υπάρχει πάντως αισιοδοξία.

Ο Μπάλαμπαν έχει και το πρόβλημα τραυματισμού. Την Πέμπτη μάλιστα δεν προπονήθηκε, καθώς οι ενοχλήσεις από το διάστρεμμα που είχε υποστεί στο ματς με την Ζολνόκι τον ταλαιπωρούν ακόμη, έστω κι αν έπαιξε στα τελευταία ματς. Την Παρασκευή μάλιστα θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

Από εκεί και πέρα εκτός προπόνησης έμεινε την Πέμπτη ο Ούρος Ντούβνιακ λόγω μυϊκού σπασμού στην πλάτη ενώ δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα ο Απόλλων Τσόχλας λόγω εξαγωγής δοντιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ελπίζει σε "ναι" του Σχορτσανίτη

Συνέδριο ΟΝΝΕΔ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ