"Μνηστήρες" για Τσαϊρέλη, αναμονή στον ΠΑΟΚ

Τόσο ομάδες από την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων ο ΠΑΟΚ, όσο και από το εξωτερικό ενδιαφέρονται για τον Μιχάλη Τσαϊρέλη.

"Μνηστήρες" για Τσαϊρέλη, αναμονή στον ΠΑΟΚ
Τσαϊρέλης Ολυμπιακός

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης είναι ελεύθερος να κοιτάξει το μέλλον του, καθώς ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ έχει ψηλά στη λίστα του τον Έλληνα πάουερ φόργουορντ, του δίνει βασικότατο ρόλο, αλλά στη παρούσα φάση δεν έχει γίνει επίσημη κρούση, έχει εκφραστεί μονάχα ενδιαφέρον.

Για τον Τσαϊρέλη ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες, από Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά από τον "Δικέφαλο" λένε πως πρόθεσή τους είναι να κάνουν ό,τι μπορούν για να τον ικανοποιήσουν.

Γερμανία καλεί ΜακΦάντεν

Εν τω μεταξύ, τις εξελίξεις στο στο θέμα του Θαντ ΜακΦάντεν περιμένουν στον ΠΑΟΚ, από την πλευρά του οποίου προκύπτουν αυξημένες πιθανότητες συμφωνίας, ίσως και άμεσα. Αντίστοιχη αισιοδοξία πάντως δεν υπάρχει από το γραφείο που τον εκπροσωπεί. Τη Δευτέρα (20/6) ο Αμερικανός μίλησε με τον μάνατζερ του και συζητήθηκε μάλιστα το ενδιαφέρον από ομάδες της Γερμανίας.

Η πλευρά του παίκτη δεν βιάζεται, αφού θέλει να εξαργυρώσει την καλή χρονιά που έκανε στην ΑΕΚ Λάρνακας. Τούτο σημαίνει πως θα κοιτάξει να βρει όσο το δυνατόν καλύτερο συμβόλαιο, παρά το γεγονός πως ο "Δικέφαλος" του δίνει την ευκαιρία να παίξει στο Champions League.

Για να υπάρξει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να "κατεβάσει" το κασέ του και το θέμα είναι αν και πότε είναι διατεθειμένος να το κάνει αυτό.

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK