"Να μάθουμε από τα λάθη μας"

Τη Μεγάλη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η τελευταία συγκέντρωση της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την τρέχουσα σεζόν. Τι είπε στο γεύμα ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

"Να μάθουμε από τα λάθη μας"

Η σεζόν για τον ΠΑΟΚ τελείωσε τη Μεγάλη Τετάρτη μετά την ήττα από την ΑΕΚ και την επομένη του αποκλεισμού όσοι επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη έδωσαν το "παρών" στο αποχαιρετιστήριο γεύμα που οργανώθηκε από την ΚΑΕ.

Το γεύμα έγινε μετά από πρωτοβουλία του Μάνου Μαλέλη.

Στην ομιλία του ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος τόνισε: "Όλοι μας θέλαμε να έχουμε περάσει στην επόμενη φάση και σίγουρα μπορούσαμε να το έχουμε πετύχει.  Αυτό είναι που μας στενοχωρεί περισσότερο, το ότι είχαμε την δυνατότητα να συνεχίσουμε. Παρόλα αυτά, σας ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνατε. Πρέπει όλοι να μάθουμε από τα λάθη μας και να είμαστε καλύτεροι την επόμενη σεζόν, να είναι καλύτερος και πιο δυνατός ο ΠΑΟΚ".

Στο γεύμα δεν βρέθηκαν οι Βασιλειάδης, Σχορτσανίτης και Ντούβνιακ (οι δύο τελευταίοι δεν επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη ενώ ο Βασιλειάδης είναι ήδη στην Ισπανία).

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ