Ντι Τζέι Κούπερ: "Υπάρχει πολύ καλή σχέση με τον ΠΑΟΚ"

Ο Ντι Τζέι Κούπερ εξηγεί πώς μπορεί να συνεχίσει και του χρόνου στο "Δικέφαλο". Η υπόκλιση σε Διαμαντίδη.

Ντι Τζέι Κούπερ: "Υπάρχει πολύ καλή σχέση με τον ΠΑΟΚ"

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στην εφημερίδα "Goal" και ανέλυσε πώς θα πάκρει την απόφασή του για το αν συνεχίσει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά όσα είπε:

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός:

Για το ενδεχόμενο παραμονής του στο "Δικέφαλο": "Ούτε έχω συμφωνήσει, ούτε έχω υπογράψει ακόμη σε καμιά ομάδα. Δεν έχω ιδέα ακόμη τι θα κάνω. Ο ατζέντης μου είπε πως υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες εκτός από τον ΠΑΟΚ. Με τον ΠΑΟΚ υπάρχει μια πολύ καλή σχέση, βρήκα πολύ καλό κλίμα, μου αρέσει η κατάσταση εδώ, μπόρεσα να δείξω την αξία μου και δεν μετάνιωσα καθόλου με την επιλογή μου. Ξέρω πως θα ήθελαν να μείνω, αλλά δεν έχω πάρει αποφάσεις για την επόμενη χρονιά. Μακάρι να είναι οι συνθήκες τέτοιες που να μείνω".

Για το τι καθορίζει τις αποφάσεις για τις συνεργασίες του: "Τα λεφτά παίζουν ρόλο, αλλά όχι μόνο αυτά. Θέλω να πάω κάπου που θα αισθάνομαι άνετα, θα νιώθω άνετα κι εγώ και η οικογένειά μου, όπως συμβαίνει τώρα με τον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να παίξω κάπου που θα υπάρχει το κίνητρο συμμετοχής στην Ευρώπη".

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη: "Ο Διαμαντίδης κάνει καταπληκτικά πράγματα μέσα στο γήπεδο, σε άμυνα, επίθεση, παντού… Είναι εντυπωσιακός. Προσπαθώ να παρακολουθώ παίκτες που παίζουν στη θέση μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK