Ντούβνιακ: "Έτοιμοι για μία ακόμη πρόκληση"

Τι ανέφερε ο Ούρος Ντούβνιακ για το "διπλό" κόντρα στην Μπεσίκτας, το ματς με τον Απόλλωνα Πατρών, τον Γάιο Σκορδίλη αλλά και για τον... σκύλο που θα πάρει.

Συγκεκριμένα o καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

"Η εβδομάδα μας ξεκίνησε από την Κωνσταντινούπολη. Επισκεφθήκαμε ένα ελληνικό σχολείο και η παρουσία μας εκεί, εκτός του ότι έδωσε χαρά σε όλα τα παιδιά που μας υποδέχθηκαν με πολύ όμορφο τρόπο, δημιούργησε πολύ ωραία συναισθήματα και σε εμάς. Στην Κωνσταντινούπολη πήγαμε βεβαίως για το παιχνίδι με την Μπεσίκτας και μετά από μία μεγάλη νίκη την οποία πετύχαμε, η ομάδα μας είναι έτοιμη για μία ακόμη πρόκληση. Κερδίσαμε μία μεγάλη ομάδα, με μεγάλο μπάτζετ και σπουδαίους παίκτες και αποδείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα.

Το κεφάλαιο Eurocup παραμένει ανοικτό για μας, αλλά για την ώρα στο μυαλό μας είναι το παιχνίδι στην Πάτρα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, γιατί αντιμετωπίζουμε μία αθλητική ομάδα που παίζει έξυπνα. Έχει αρκετούς καλούς παίκτες και φυσικά έναν πολύ καλό προπονητή, που έχει την ικανότητα να δημιουργήσει ένα πολύ αξιόλογο σύνολο.

Είχαμε αρκετό χρόνο να προετοιμαστούμε και ελπίζουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη με μία ακόμη νίκη. Θα συμπληρώσουμε σχεδόν έξι μέρες στο δρόμο και γνωρίζοντας ότι δεν θα πάω στο σπίτι μου για τα Χριστούγεννα, το κάνει πιο δύσκολο για μένα. Για αυτό, επιστρέφοντας πίσω στη Θεσσαλονίκη, το συντομότερο δυνατό, θα κάνω αυτό που έκανε και ο φίλος μου ο Kέβιν την περασμένη χρονιά. Θα πάρω έναν σκύλο και ελπίζω ότι ο χρόνος θα περάσει πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

Θα ήθελα βεβαίως να χαιρετήσω μέσα από το blog μου, έναν άνθρωπο που διαβάζει το blog μου πριν από οποιονδήποτε άλλον! Ο μεγαλύτερος φαν μου, ο Γάιος Σκορδίλης, σε δύο μέρες έχει τα γενέθλιά του και θα ήθελα να του ευχηθώ ό,τι καλύτερο. Να συνεχίσει να διαβάζει τα blog μου και φυσικά να μου τηλεφωνήσει για να μου πει πόσο φοβερός είμαι".

Από 5 ευρώ τα εισιτήρια του αγώνα με την Αβτοντορ

Όπως αναφέραμε την Πέμπτη, στον ΠΑΟΚ περιμένουν την στήριξη του κόσμου της ομάδας στο κρίσιμο ματς με την Αβτοντορ την επόμενη εβδομάδα. Γι' αυτό η ΚΑΕ αποφάσισε τα φθηνότερα εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς να κοστίζουν 5 ευρώ. Τόσο κόστιζαν και στον αγώνα με την Ζενίτ που ήταν ιδιαίτερα σημαντικός και η ΚΑΕ έκανε κάλεσμα προς τον κόσμο των "ασπρόμαυρων".