Ντούβνιακ με... ρεκόρ και βελτίωση

Ο... πιο παραγωγικός Ντούβνιακ με την φανέλα του ΠΑΟΚ και οι 3,9 πόντοι του μέσο όρο στα πρώτα 13 ματς πρωταθλήματος που πλέον έγιναν 11 πόντοι ανά αγώνα το τελευταίο διάστημα.

Ντούβνιακ με... ρεκόρ και βελτίωση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολύ καλή η εμφάνιση του Ούρος Ντούβνιακ στο ματς με τον Ολυμπιακό... Ο Σέρβος ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ πετυχαίνοντας 21 πόντους, αν και αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε ο "Δικέφαλος" (στο 37' κέρδιζε με 73-74) να φύγει από το ΣΕΦ με μια μεγάλη νίκη. Το θετικό για τους "ασπρόμαυρους" αναφορικά με τον 29χρονο καλαθοσφαιριστή, είναι πως αυτός δείχνει πολύ καλύτερος στο σκοράρισμα τον τελευταίο καιρό.

Ας δούμε τι "λένε" τα νούμερά του όσον αφορά το πρωτάθλημα. Στα πρώτα 13 ματς της Basket League, ο Σέρβος είχε συνολικά 51 πόντους. Δηλαδή, είχε 3,9 πόντους μέσο όρο. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αυτά απέναντι σε ΑΕΚ, Κηφισιά, Αρη και Ολυμπιακό, πέτυχε συνολικά 44 πόντους. Δηλαδή είχε 11 πόντους μέσο όρο.

Ο Ντούβνιακ αν μη τι άλλο έχει... φορτσάρει και είναι πιο παραγωγικός το τελευταίο διάστημα (υπάρχουν επίσης και κάποια ματς στο Eurocup που βοήθησε με την ευστοχία που έχει στα σουτ). Σχετικά με τον Σέρβο, να σημειωθεί πως στον ΠΑΟΚ στέκονται μεταξύ άλλων στο ότι κάποιες στιγμές δείχνει να καταβάλλει αρκετά μεγάλη προσπάθεια αμυντικά. Φανερώνει διάθεση στο να προσφέρει στο συγκεκριμένο κομμάτι, αν και ο ίδιος δεν... φημίζεται για την "σκληρή" του άμυνα.

Το ρεκόρ με την φανέλα του ΠΑΟΚ...

Οι 21 πόντοι του Ντούβνιακ απέναντι στον Ολυμπιακό είναι η καλύτερη επίδοση για τον Σέρβο όσον αφορά το πρωτάθλημα την τρέχουσα σεζόν. Αποτελούν όμως και... ρεκόρ για τον 29χρονο καλαθοσφαιριστή σχετικά με τα παιχνίδια που έχει παίξει με τον ΠΑΟΚ στη Basket League. Ο Ντούβνιακ είχε αγωνιστεί ξανά στον "Δικέφαλο", την σεζόν 2011-12. Η καλύτερή του επίδοση τότε ήταν οι 20 πόντοι σε εντός έδρας ματς κόντρα στο Περιστέρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK